Άφωνοι με ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Η Κ13 του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της στο τουρνουά Λέναρντ Γιόχανσον στη Σουηδία με το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που αποδίδει, διαλύοντας μέχρι στιγμής την Κρίσταλ Πάλας με 5-1 και την Κοπενχάγη με 3-0 χθες, και την ΑΙΚ με 5-0 σήμερα.
Πηγή: inpaok.com
Άφωνοι με ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Το συγκεκριμένο τουρνουά το παρακολουθούν και διάφοροι άνθρωποι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σκάουτερ, προπονητές και μάνατζερς δίνουν το παρόν στο φημισμένο τουρνουά, ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της UEFA Λέναρτ Γιόχανσον.

Τις πρώτες δύο μέρες του τουρνουά τα περισσότερα βλέμματα τα έχει τραβήξει ένα αετόπουλο, ο λόγος για τον επιθετικό της Κ13 του Δικεφάλου Χρήστο Τζόλη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ με εννιά γκολ!

Ο δεύτερος σκόρερ του τουρνουά είναι ο Μάρτιν Σαλίν της Χόνκα με τρία γκολ και τρίτος ο Τόμπια Χέντλ της Ραπίντ Βιένης με δύο γκολ, όπως είναι λογικό ο 13χρονος Τζόλης έχει κλέψει την παράσταση στο φημισμένο τουρνουά και έχει μαγνητίσει πάνω του όλα τα βλέμματα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...