«Έβγαλε την θηλιά από τον λαιμό του ΠΑΟΚ»

Από gazzetta.gr: Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, υποστηρίζοντας πως είναι το μεγαλύτερό του ευεργέτημα προς το σωματείο.
Πηγή: gazzetta.gr
«Έβγαλε την θηλιά από τον λαιμό του ΠΑΟΚ»

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Χαιρετίζουμε με πολλή χαρά και ικανοποίηση την ενέργεια του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη να αποπληρώσει τα σωρευμένα χρέη της ΠΑΕ, βγάζοντας έτσι τη θηλιά από το λαιμό του Συλλόγου μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργειά του είναι το μεγαλύτερό του ευεργέτημα προς την ΠΑΕ. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί διαχρονικά μια καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της ΠΑΕ κι ένας καλύτερος σχεδιασμός δημιουργίας μιας ομάδας, η οποία θα πρωταγωνιστεί Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό καθίσταται ακόμη πιο ρεαλιστικό τώρα που διαφαίνεται και κάποια ελπίδα σταδιακής βελτίωσης του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κινείται το ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ προς την κατεύθυνση της κάθαρσης και της αξιοπιστίας. Έχουμε την ταπεινή γνώμη ότι πρέπει πλέον όλοι όσοι ανήκουμε σ' αυτή τη μεγάλη οικογένεια να επικεντρώσουμε τη δυναμική μας προς τη στήριξη αυτής της νέας πορείας, αποφεύγοντας την εσωστρέφεια και κρίνοντας αντικειμενικά, εποικοδομητικά και στο σωστό χρόνο, πρόσωπα και ενέργειες. Καλή νέα αρχή! Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...