«Μπράβο στον Μπάνε»

Aπό inpaok.com: Για τον ΠΑΟΚ και τον Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε ο Ευθ'ύμης Ρεντζιάς στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).
Πηγή: inpaok.com
«Μπράβο στον Μπάνε»

Αρχικά είπε:

«Στον ΠΑΟΚ ουσιαστικά ανδρώθηκα, εισέπραξα πολύ αγάπη από τον κόσμο, πολύ χειροκρότημα, απίστευτη στήριξη! Έζησα μεγάλες στιγμές με την ομάδα και ας μην κατέκτησα πολλούς τίτλους. Η αγάπη που νιώσαμε τότε εμείς οι νεότεροι στο ρόστερ, εγώ, ο Γιαννούλης, ο Πέτζα (σ.σ. Στογιάκοβιτς), αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, ο Μπαλογιάννης, ο Μαματζιόλας, ο Τσέκος, ήταν μεγάλη!. Ξυπνάνε μνήμες πολλές όταν βρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο. Νιώθω όμορφα. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι ο χώρος δε γεμίζει με φιλάθλους της ομάδας. Γίνεται μια πολύ μεγάλη και καλή προσπάθεια από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια».

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει ξανά...»

Συνεχίζοντας τόνισε: «Υφίσταται καλή οικονομική διαχείριση, μειώνονται τα χρέη συνέχεια από τη διοίκηση, το αγωνιστικό τμήμα κάνει αξιοπρεπή πορεία. Αυτό το έργο πρέπει να στηρίζεται. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς τον κόσμο του, ο οποίος και υπάρχει και έχει τη διάθεση να είναι κοντά στην ομάδα. Χρειάζεται να βρεθεί αυτό που θα τον ενεργοποιήσει. Η κρίση, που βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς μας, είναι βέβαιο πως δε βοηθάει, οπότε απαιτείται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια προς την κατεύθυνση της κινητοποίησής του. Οι ΠΑΟΚτσήδες είχαν συνηθίσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους, τώρα δε βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει ξανά εκεί».

Για το ρεκόρ 17ετίας του ΠΑΟΚ μετά τις 19 νίκες που πήρε φέτος στο πρωτάθλημα υπογράμμισε: «Δε θέλω να το περιορίσω και να μιλήσω μόνο για την τρέχουσα σεζόν και στο τι μπορεί να κάνει στα πλέι οφ. Θα μιλήσω γενικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει άπειρο κόσμο πίσω του. Πρέπει και μπορεί να γυρίσει εκεί που του αξίζει, στο να διεκδικεί τίτλους».

«Μπορούν να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας με τον ΠΑΟΚ»

Για το αν μελλοντικά θα μπορούσε να εμπλακεί στα κοινά του «Δικεφάλου» ανέφερε: «Υπήρξε προ ετών πρόταση για να επιστρέψω σε διοικητικό πόστο, ήταν, ωστόσο, πολύ νωρίς τότε για μένα αυτό. Είχα μόλις σταματήσει το μπάσκετ, δεν ήταν τότε το κατάλληλο τάιμινγκ. Εύχομαι να υπάρξει αυτό στο μέλλον. Κάποια στιγμή θεωρώ ότι μπορούν να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας με τον ΠΑΟΚ».

«Ο Μπάνε καταφέρνει πολλά»

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς είπε: «Με τον Μπάνε κρατάμε πολύ καλή επαφή. Με την ανάληψη των καθηκόντων μου στα Τρίκαλα, συζητάμε, επιπλέον, πως διαχειριζόμαστε τη... φτώχια μας. Ζούμε δύσκολες μέρες στο μπάσκετ και ο Μπάνε, με σκληρή προσπάθεια, καταφέρνει πολλά! Αυτό που ανέλαβε να κάνει, το κάνει σε υψηλό επίπεδο, με τρομερή συνέπεια και σκληρή δουλειά! Εχω και εγώ αντίστοιχη κατάσταση στην ομάδα μου, όχι, βέβαια, με τόσο μεγάλα οικονομικά ζητούμενα, όπως έχει ο ΠΑΟΚ. Βρισκόμαστε με τον Μπάνε και με τους βετεράνους! Έχουμε γενικά πολλά κοινά».

Διαβάστε ακόμη...