Ο Π.Α.Ο.Κ. κοντά στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Τις κοινωνικές της ευαισθησίες φανερώνει η Ακαδημία του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο.Κ. με τη συμμετοχή της στο 2ο ποδοσφαιρικό τουρνουά του Εθελοντικού Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
Πηγή: womensports.gr
Ο Π.Α.Ο.Κ. κοντά στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Μετά από σχετική πρόσκληση, η Ακαδημία θα συμμετάσχει με μία ομάδα στο εν λόγω τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου 2015, στο κεντρικό γήπεδο του Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου. Τα κορίτσια θα αγωνιστούν σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα 9Χ9, διάρκειας 30 λεπτών, και μετά το πέρας της διοργάνωσης θα παραλάβουν ονομαστικούς έπαινους συμμετοχής. Παράλληλα, στην Ακαδημία θα απονεμηθεί πλακέτα βράβευσης.

"Η Ακαδημία του γυναικείου ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο.Κ. θα συμμετάσχει με ιδιαίτερη χαρά στην αξιέπαινη δράση του Εθελοντικού Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", με γνώμονα πάντα την προσφορά σε προσπάθειες που έχουν ως βασική κατεύθυνση τη στήριξη σε παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους" δήλωσε σχετικά ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Προύσαλης.

Οι μικρές αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι Ραφαέλα Ναλμπάντη, Ελισσάβετ Μπούκα, Ελισσάβετ Χαρτσάσεβα, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, Αθανασία Καραντώνα, Βασιλική Καλλιμογιάννη, Βασιλική Φραγκοπούλου, Μαρία Ζώτου, Κατερίνα Κατσαβάκη, Ανδρομάχη Δάδιου, Τζένη Μπιμπάι, Ζωή Ακριβάκη, Γεωργία Βρυώνη, Μαργαρίτα Καστοριάδη, Φένια Δεληγιάννη, Μαρία Προβατού, Ελεάννα Τσακμακίδου.

Το τουρνουά συνδιοργανώνουν από κοινού το "Χαμόγελο του Παιδιού" και η Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης και πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Το συμβολικό αντίτιμο εισόδου είναι 2€ για την παρακολούθηση όλων των αγώνων και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε ακόμη...