Θέλετε μόνιμη θέση στην εντεκάδα; Κερδίστε την!

Από paokweb.gr: Απουσίες για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αλλά και συμμετοχή παικτών που πρέπει να αποδείξουν πως αξίζουν μια μόνιμη θέση στην εντεκάδα...
Πηγή: paokweb.gr
Θέλετε μόνιμη θέση στην εντεκάδα; Κερδίστε την!

Είναι μια περιόδος που για πολλούς ποδοσφαιριστές παρουσιάζεται ως ευκαιρία ανάδειξης... Αυτό ακριβώς ισχύει και με μερικούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν θεωρούνται βασικοί και καλούνται μέσα από τις απουσίες βασικών παικτών, να κερδίσουν μια... πιο μόνιμη θέση στην αρχική σύνθεση.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Μιγκέλ Βίτορ θα λείψουν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και αυτό σημαίνει πως Ρικάρντο Κόστα και Δημήτρης Παπαδόπουλος, πιθανότατα, θα πάρουν θέση στην εντεκάδα.

O έμπειρος επιθετικός, επιστρέφει στην εντεκάδα μετά από δύο αγωνιστικές τιμωρίας λόγω καρτών και είναι βέβαιο πως θέλει να συνεχίσει από... εκεί που τελείωσε!

Δηλαδή, από τα συνεχόμενα γκολ! Κόντρα σε Εργοτέλη, Πανθρακικό και Ξάνθη, ο Παπαδόπουλος έβαλε 4 γκολ και κόντρα στον Λεβαδειακό θέλει να αρπάξει την ευκαιρία από τα... μαλλιά, καθώς ο Κλάους θα λείπει. Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τον Έλληνα φορ, καθότι πριν τα πλέι οφ πρέπει να αποδείξει πως δικαιούται μια μόνιμη θέση στην εντεκάδα. Είναι δεδομένο πως το θέλει πολύ... Πρέπει να την κερδίσει!

Το ίδιο, και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό, ισχύει και για τον Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για 1,5 σχεδόν μήνα. Είναι δεδομένο πως από την μέρα που ήρθε δεν κατόρθωσε να δείξει ακόμη αυτά για τα οποία ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε.

Μόλις άρχισε να βρίσκει τον εαυτό του και ρυθμό, τραυματίστηκε. Και, αναπόφευκτα, έχασε και τη θέση στην εντεκάδα. Για έναν παίκτη με την διαδρομή του, θεωρείται σίγουρο πως θέλει να παίζει βασικός. Κι αυτό πρέπει να αποδείξει... Ότι το αξίζει.

Επίσης, αυτό θα μπορούσε να ειπωθεί και για τους Ευθύμη Κουλούρη και Εγιάλ Γκολάσα. Ο νεαρός επιθετικός, πήρε μια ευκαιρία με τον ΠΑΣ, η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα, αλλά ο Γεωργιάδης τον εμπιστεύεται. Για να πάρει όμως πολλές περισσότερες, εφόσον παίξει, πρέπει να βγάλει στο γήπεδο τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Ισραηλινός χαφ από την πλευρά του, έχει πολλές παρουσίες στην εντεκάδα, αλλά δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει με την απόδοσή του τον προπονητή του. Είναι γεγονός πως έχει πολλά περισσότερα να δώσει και αυτό περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Κι αν θέλει στα πλέι οφ, να λογίζεται ως μια πιθανή λύση για την εντεκάδα, πρέπει να το δείξει...

Διαβάστε ακόμη...