Ο Μίετσελ για ΠΑΟΚ…

Aπό thessports.gr: Στην πατρίδα του, ο Μάρτσιν Μίετσελ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς, που έβγαλε το πολωνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: thessports.gr
Ο Μίετσελ για ΠΑΟΚ…

Εντός συνόρων το όνομά του έχει συνδεθεί με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Λέγκια Βαρσοβίας, όπου αγωνίστηκε συνολικά οκτώ χρόνια.
Με αφορμή τα παραπάνω παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα «legionisci.com», όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την θητεία του στην Ελλάδα.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη ομάδα μου μετά τη Λέγκια. Φανταστικοί οπαδοί. Σε κάθε παιχνίδι έρχονταν 35.000, εκ των οποίων οι 30.000 τραγουδούσαν», είπε αρχικά και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Όταν έπαιζα στον Ηρακλή και βρέθηκα αντίπαλος του ΠΑΟΚ, είπα στον εαυτό μου: "Θέλω να παίξω εκεί". Και μετά από 2,5 χρόνια, πήγα στον ΠΑΟΚ».

Και κατέληξε: «Όταν σκέφτομαι τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ντέρμπι. Με τον Ηρακλή είχα σκοράρει σε όλα τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μετά με τον ΠΑΟΚ, πέτυχα ένα χατ – τρικ κόντρα στον Ηρακλή και δύο γκολ στον Άρη. Μετά και από αυτά έγινα από τους αγαπημένους των φανατικών του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...