ΠΑΟΚ και Γιαννιώτας

Aπό thessports.gr: Φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Γιαννιώτης αποκαλύπτει σημερινή εφημερίδα...
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ και Γιαννιώτας

Πρόκειται για την "Ώρα για Σπορ" και την ενημερωμένη στήλη της "Πληροφοριοδότης" που είχε αποκαλύψει και το φλερτ με τον Κοροβέση.
Σήμερα με την συγκεκριμένη εφημερίδα, ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει την πλευρά του Γιαννιώτα, ο οποίος κάνει καλή σεζόν στην Τρίπολη, όντας δανεικός από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, τον πρώτο λόγο τον έχει ο Αστέρας, καθώς εφόσον καταβάλει τη ρήτρα των 300.000 ευρώ, ο ποδοσφαιριστής είναι δικός του κι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τον αγοράσει απ΄ αυτόν.

Το παράξενο στην υπόθεση είναι πως μάνατζερ του Γιαννιώτα είναι ο Πολ Κουτσολιάκος, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θεωρητικά τα έχει "σπάσει" μετά την ιστορία με τον Φορτούνη και τον παρέκαμψε όταν ήθελε να μιλήσει με τον Βιεϊρίνια. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, αυτά αλλάζουν...


Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιαννιώτα, εντάσσεται στο πλαίσιο της παρακολούθησης όλων των νεαρών, που ξεχωρίζουν στην Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Βρύζας θέλει να μαζέψει στην Τούμπα ότι καλό κυκλοφορεί σε ηλικίες 20-23.

Βέβαια, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εξετάζει και περιπτώσεις λίγο μεγαλύτερων παικτών από την ελληνική αγορά και τελευταία έχουν προκύψει φήμες, που τον θέλουν να εξετάζει την περίπτωση Έλληνα επιθετικού από ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Διαβάστε ακόμη...