«Στόχος τα πλέι οφ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Αποστολίδης και μίλησε για την φετινή ομάδα του «Δικεφάλου» και τους στόχους που έχουν απομείνει.
Πηγή: arenafm.gr
«Στόχος τα πλέι οφ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την συνάντηση που είχαν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ:

«Με αφορμή έναν παλιό ΠΑΟΚτσή, τον Γιάννη Σιδηρόπουλο, μαζευτήκαμε όλοι και μιλήσαμε».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ:

«Δυόμιση μήνες δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο. Μερικές νίκες που κάναμε ήταν και αυτές χωρίς καλή απόδοση. Βλέπω τον ΠΑΟΚ να μην παίζει καλά και πρέπει να γίνει κάτι από τους υπεύθυνους να βελτιωθεί η κατάσταση. Η ομάδα πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για τα πλέι οφ καθώς το πρωτάθλημα έχει χαθεί».

Για τις μεταγραφές που έγιναν:

«Πιο μπροστά από τον Δεκέμβρη φαινόταν πως το ρόστερ δεν μπορούσε να βγάλει την χρονιά. Οι παίκτες που πήραμε ήρθαν αφού χάθηκε ο στόχος. Αν τους αποκτούσαμε πιο νωρίς μέχρι το τέλος του μήνα θα έπαιζαν».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός πέρασε τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει ξανά τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο το σε τι κατάσταση θα είναι ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Δεν υπάρχει άλλος στόχος φέτος».

Για το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ:

«Όλες οι ομάδες πρέπει να περιμένουν να τελειώσει το συμβόλαιο ενός προπονητή για να τον κρίνουν. Αν ξέρει πως εξαρτάται από το αποτέλεσμα τι ψυχολογία μπορεί να έχει ένας προπονητής»;

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ:

«Το δίδυμο Κατσικάς – Βίτορ πήγε καλά αλλά όταν τραυματίστηκε ο Κατσικάς προέκυψε πρόβλημα. Τώρα επέστρεψε το παιδί αλλά τα προβλήματα ακόμα υπάρχουν. Το θέμα είναι πως ότι προπόνηση και να κάνεις τα συνεχόμενα παιχνίδια βελτιώνουν τον παίκτη».

Διαβάστε ακόμη...