Ο Μαργαρίτης "δίνει" πολλά στις νίκες

Από sport24.gr: Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει σημαντική συμβολή στις πέντε τελευταίες νίκες του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και είναι εκ των πολυτιμότερων παικτών του "Δικεφάλου" σε αυτές. Τι "δείχνει" το σύστημα αξιολόγησης
Πηγή: sport24.gr
Ο Μαργαρίτης "δίνει" πολλά στις νίκες

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ματς με το Ρέθυμνο αλλά και πρώτος στο ranking από πλευράς "Δικεφάλου"... Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ο οποίος πέτυχε 16 πόντους και είχε 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Αναμφίβολα ο Έλληνας φόργουορντ είχε μεγάλη συμβολή στο "διπλό" απέναντι στους Κρητικούς, όπως γενικώς έχει μεγάλη συμβολή στο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ (έχει έξι σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα).

Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με την Κηφισιά (ήταν η πρώτη νίκη του "Δικεφάλου" σε αυτό το "6 στα 6" που έχει κάνει), στις επόμενες πέντε νίκες νίκες του ΠΑΟΚ ο Μαργαρίτης έχει "δώσει" πολλά στον "Δικέφαλο". Και αυτό είναι κάτι που το "δείχνουν" οι αριθμοί και συγκεκριμένα το ranking... Στα ματς με τον Κολοσσό και την ΑΕΚ ήταν τρίτος στο σύστημα αξιολόγησης ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τα Τρίκαλα ήταν τέταρτος και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και το Ρέθυμνο ήταν πρώτος.

Με λίγα λόγια, ο Μαργαρίτης σταθερά στις πέντε τελευταίες νίκες του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα ήταν εκ των πολυτιμότερων παικτών του ΠΑΟΚ και είχε σημαντική συνεισφορά στο να "έρθουν" τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Μαργαρίτης στις πέντε τελευταίες νίκες του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

Kολοσσός - ΠΑΟΚ:

Τρίτος στο ranking (με 16 βαθμούς) μετά τους Οντουμ και Κάρτερ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός:

Πρώτος στο ranking (με 26 βαθμούς)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:

Τρίτος στο ranking (με 12 βαθμούς) μετά τους Λάνγκφορντ και Τσόχλα

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ:

Τέταρτος στο ranking (με 10 βαθμούς) μετά τους Λάνγκφορντ, Τσόχλα και Κακαρούδη

Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ:

Πρώτος στο ranking (με 16 βαθμούς)

Διαβάστε ακόμη...