Έρχεται νέο σερί

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον... μίνι μαραθώνιο παιχνιδιών με την ήττα από τον Παναθηναϊκό χθες και πλέον ακολουθεί ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης, πριν ξεκινήσει ένα νέο, ακόμη πιο "δυνατό" σερί.
Πηγή: paok24.com
Έρχεται νέο σερί

Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι πλέον συνήθεια για το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη, με τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη να τρέχουν και την ομάδα να καλείται να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα.

Αρχής γενομένης από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" -εκτός των διεθνών- πήραν τριήμερο ρεπό από τον προπονητή τους, προκειμένου να "γεμίσουν" μπαταρίες ενόψει της συνέχειας και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Πέμπτη.

Εξάλλου, από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα νέο σερί για την ομάδα, η οποία σε διάστημα περίπου ενός μήνα θα κληθεί να δώσει εννιά αγώνες, επτά για το πρωτάθλημα και δύο για το Europa League.

Επιστρέφοντας από τη διακοπή ο "Δικεφάλος" θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ μεταξύ άλλων θα ταξιδέψει στις 27/11 στο Μινσκ, στις 3/12 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στις 11/12 θα υποδεχτεί στην Τούμπα την Γκινγκάμπ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει πολλά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

22-23/11 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

27/11 Ντιναμό Μινσκ - ΠΑΟΚ (20:00)

29-30/11 ΠΑΟΚ - Πανθρακικός

03/12 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

06-07/12 Ξάνθη - ΠΑΟΚ

11/12 ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ (22:05)

13-14/12 ΠΑΟΚ - Κέρκυρα

20-21/12 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

27-28/12 Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

Ρίχνοντας μια ματιά στα παιχνίδια που ακολουθούν γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η ανάγκη για ξεκούραση, τόσο σωματική, όσο και ψυχική είναι μεγάλη για όλους στις τάξεις της ομάδας, με τον Δεκέμβριο να προβλέπεται αρκετά δύσκολος...

*Για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη οι ακριβείς ώρες και ημερομηνίες.

Διαβάστε ακόμη...