Γκατούζο: «Ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι δύσκολο. Παίζει καλά με νέους παίκτες»

Ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη της ήττας ενώ παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα που τολμά να παίζει και με νέα παιδιά.
Πηγή: metrosport.gr
Γκατούζο: «Ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι δύσκολο. Παίζει καλά με νέους παίκτες»

«Η ευθύνη για την εμφάνιση και την ήττα είναι αποκλειστικά δική μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς του ΟΦΗ για την προσβολή στην ιστορία του. Δεν είδα τίποτα καλό και αν ένας προπονητής δεν βλέπει τίποτα καλό, τότε φταίει ο ίδιος και το επιτελείο του.

Είναι πολύ εύκολο να έρθω σήμερα και να πω κάτι άσχημο για τους παίκτες. Είμαι προπονητής και – μάνατζερ αυτής της ομάδας και δουλεύω όλη μέρα. Εγώ έβαλα τους παίκτες στο γήπεδο, εγώ αποφάσισα σε ποια θέση θα παίξει ο καθένας, εγώ φέρω την ευθύνη» δήλωσε αρχικά».

Για τον αγώνα: «Οπωσδήποτε το ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο πρώτο λεπτό έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα. Όλη η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τεχνική, με δύναμη, μια καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ και τους παίκτες του. Έχω δει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δύο πολύ καλές ομάδες τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού: «Βλέπω ποιοτικούς παίκτες και καλές ομάδες. Βλέπω κάτι στον ΠΑΟΚ που είναι πολύ δύσκολο για τις μεγάλες ομάδες, να παίζουν νέοι ταλαντούχοι παίκτες και να παίζουν πολύ καλά. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εναντίον του Ολυμπιακού αλλά έχοντας δει τον ΠΑΟΚ στα τελευταία του παιχνίδια, επαναλαμβάνω πως είναι πολύ καλή ομάδα».

Για την επίσκεψή του στην Τούμπα μετά από 16 χρόνια: «Το γήπεδο είναι καινούριο. Η πόλη είναι ίδια, πολύ όμορφη. Ο κόσμος είναι πολύ ζεστός. Τώρα κάνω μια άλλη δουλειά και είναι μια δύσκολη δουλειά».

Διαβάστε ακόμη...