Επίσκεψη έκπληξη στα Χανιά

Σε έναν αγώνα ο οποίος τελικά δεν ήταν τόσο πρόβα τζενεράλε όσο νομίζαμε ο Π.Α.Ο.Κ. μπροστά σε 20.000 περίπου οπαδούς του (παραμονή Δεκαπενταύγουστου!) αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Ίντερ.
Πηγή: sfpaok-chania.gr
Επίσκεψη έκπληξη στα Χανιά

Θα αναφερθούμε ελάχιστα σε αυτό το φιλικό καθώς τα συμπεράσματα τα οποία έχουν προκύψει από το σύνολο της προετοιμασίας είναι συγκεκριμένα και έχουν ξαναγραφτεί αρκετές φορές. Ο φετινός Π.Α.Ο.Κ. αν και με πολλές αλλαγές με πέρσι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, αθλητική, δυσκολοκατάβλητη αλλά με φανερές δημιουργικές αδυναμίες καθώς πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο που στις 15 Αυγούστου δεν έχει ούτε έναν ετοιμοπόλεμο αριστερό εξτρέμ! Το ότι απαιτούνται 3 τουλάχιστον προσθήκες για να μην αδικηθεί η προσπάθεια που έχουν κάνει προπονητικό τιμ και παίκτες το γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες και αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις έστω και την ύστατη στιγμή ειδικά τώρα που ο κόσμος και με την χθεσινή του παρουσία έδειξε ότι ζεσταίνεται με την ομάδα οι διοικούντες δεν πρέπει να χύσουν την καρδάρα με το γάλα που δείχνει να ξαναγεμίζει.

Όπως η Τούμπα έτσι και ο σύνδεσμος μας χθες πλημμύρισε από κόσμο τόσο από την Κρήτη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα και ξεχωριστή ήταν η παρουσία του γνωστού για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματα του δημοσιογράφου Χρήστου Ζαμπούνη ο οποίος παρακολούθησε μαζί μας τον αγώνα και ανταλλάξαμε απόψεις για τον αγαπημένο μας Π.Α.Ο.Κ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με όλο τον ασπρόμαυρο λαό που θα βρίσκεται στα Χανιά αυτές τις μέρες για τον ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδα μας με τη Ζίμπρου την Πέμπτη 21/08 στις 21:00.

Υ.Γ.: Το πόσο σημαντική είναι η θετική ενέργεια που δίνει η Τούμπα αποτυπώνεται στην εικόνα του Χέντβιγκες Μαντούρο ο οποίος κέρδισε με την προσπάθεια του την αγάπη του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. και από αποδιοπομπαίος τράγος τείνει να γίνει αγαπημένος της κερκίδας αποδεικνύοντας πως γουστάρει να παίζει για τον Δικέφαλο και ανεβάζοντας μέρα με τη μέρα την απόδοση του.

Διαβάστε ακόμη...