«Ενδιαφέρεται ο Κοντομηνάς»

O στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης, τόνισε πως σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του ενδιαφέροντος του γνωστού επιχειρηματία για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
«Ενδιαφέρεται ο Κοντομηνάς»

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης τόνισε ότι σύντομα θα υπάρχουν νέα για το θέμα της πιθανής μετοχικής εμπλοκής του γνωστού επιχειρηματία στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενώ ανέφερε και τις σκέψεις του για το ρόστερ του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα ο κ. Μαλέλης είπε στον Arena:

Για το θέμα της εμπλοκής του Κοντομηνά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Πολύ σύντομα και ίσως την άλλη εβδομάδα θα έχω περισσότερα νέα. Για να είμαι σοβαρός σε αυτά που θα πω, σε λίγες μέρες θα μπορώ να πω περισσότερα. Υπάρχουν καλές προοπτικές αλλά η οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον. Ο,τι έχω πει στην αρχή δεν έχει αλλάξει, αλλά απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. Νομίζω πως την άλλη εβδομάδα θα έχουμε κάτι ουσιαστικό. Εγώ θα είμαι κοντά στον ΠΑΟΚ, θα δούμε και την περίπτωση της χορηγίας αν αυτό το θέμα δεν ευωδοθεί (σ.σ. εννοεί το θέμα της πιθανής μετοχικής εμπλοκής του Κοντομηνά στην ΚΑΕ). Δεν θέλω να γεμίσω με αισιοδοξία τον κόσμο πριν έχω κάτι οριστικό".

Συνεχίζοντας, τόνισε: "Η διοίκηση καταλαβαίνει πως δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει αν δεν γίνουν σοβαρές προσθήκες. Υπάρχει και η συμμετοχή στην Ευρώπη. Να ξέρει ο κόσμος πως δεν αφήνω να περάσει ο χρόνος δίχως να κάνω κινήσεις. Με βεβαιότητα λέω πως υπάρχει ενδιαφέρον (σ.σ. εννοεί από τον Κοντομηνά για την ΚΑΕ). Υπάρχουν όμως πολλά δεδομένα και παράμετροι για να παρθεί μια τελική απόφαση. Θα φανεί το επόμενο διάστημα τι θα γίνει. Ολοι μας, πάντως, εγώ, ο Πρέλεβιτς, ο Γαλατσόπουλος, ο Αμοιρίδης, ο Πανάκας και ο Πατρίδας θα βοηθήσουμε για να είμαστε πιο δυνατοί την νέα χρονιά. Δεν θέλω να μείνει η εντύπωση πως η ομάδα θα μείνει έτσι".

Για την απόκτηση του Βον αλλά και για τις σκέψεις του για το ρόστερ, είπε: "Ειναι καταξιωμένος αθλητής ο Βον, όμως η ομάδα έχει αποδυναμωθεί. Στο εσωτερικό δύσκολα να αναζητηθεί κάποιος καλός παίκτης, όπως είναι ο Τσαιρέλης και ο Μπόγρης. Σκέψη δική μου για την ομάδα είναι ο Αθηναίου και ο Πελεκάνος. Σχεδόν όλοι οι ψηλοί φεύγουν από την ομάδα. Ο Κασελάκης ακούστηκε για την ΑΕΚ, ο Μπόγρης φεύγει και ο Τσαιρέλης έφυγε".

Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και αν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει στον ΠΑΟΚ: "Δεν έχω μιλήσει με τον Λάζαρο. Δεν νομίζω να εμπλακεί πάλι στο μπάσκετ ως παίκτης. Πιθανόν ως προπονητής να γίνει αυτό".

Διαβάστε ακόμη...