Στο... μπλοκάκι ο Ντάνι Φερνάντες

Το όνομα του Πορτογάλου τερματοφύλακα απασχολεί τον Αγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του.
Πηγή: sport24.gr
Στο... μπλοκάκι ο Ντάνι Φερνάντες

Εδώ και μέρες γράφουμε στο ρεπορτάζ πώς ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την έρευνα για τερματοφύλακα, παρότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη η κατάσταση με τους Χακόμπο και Γλύκο. Μία από τις περιπτώσεις που απασχολεί τον Αναστασιάδη και του συνεργάτες του είναι του Ντάνι Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας που άρχισε ουσιαστικά την επαγγελματική καριέρα του στην προηγούμενη θητεία του Έλληνα τεχνικού στο "Δικέφαλο", προτάθηκε πριν λίγες μέρες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ το σκέφτεται.

Ο Αναστασιάδης μέσω των συνεργατών του έχει διαμηνύσει στον 31χρονο τερματοφύλακα πώς για να εξετάσει σοβαρά τη συνεργασία μαζί του, πρέπει να τα βρει με την Τβέντε στην οποία ανήκει, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί με λίγα χρήματα. Ο Φερνάντες έχει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ στην Ολλανδία και διαμήνυσε πώς τις επόμενες μέρες μπορεί να βρει τη λύση. Το πιθανότερο σενάριο, όπως μεταφέρεται από το περιβάλλον του Ντάνι Φερνάντες, είναι η Τβέντε να αναλάβει να καλύψει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του (περίπου 300.000 ευρώ) και ο ίδιος να πάρει από τον ΠΑΟΚ ένα μεγάλο μέρος από το υπόλοιπο των 200 χιλιάδων.

Από την πλευρά του, ο Ζήσης Βρύζας θεωρεί πώς ο ΠΑΟΚ είναι καλό να αναζητήσει κι άλλες λύσεις και το τι θα γίνει θα φανεί τις επόμενες μέρες κι αφού πρώτα υπάρχει μία ξεκάθαρη συμφωνία του παίκτη με την Τβέντε. Τον υψηλόσωμο πορτιέρο που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ θέλουν και άλλες ελληνικές ομάδες (Πανθρακικός, Ξάνθη, Καλλονή, Πλατανιάς), όπως και η Εστορίλ από την Πορτογαλία.

Διαβάστε ακόμη...