«Έντονο ενδιαφέρον για ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλελής.
Πηγή: arenafm.gr
«Έντονο ενδιαφέρον για ΠΑΟΚ»

Μίλησε για το ενδιαφέρον του επιχειρηματία για τις μετοχές του ΠΑΟΚ και τόνισε πως είναι πιο μεγάλο από ποτέ. Παράλληλα, ανέφερε πως υπάρχουν και συζητήσεις με μία ομάδα του NBA η οποία θα προμηθεύει με παίκτες τον "Δικέφαλο".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάνος Μαλελής:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ανδρέου:
«Οτιδήποτε αφορά το καλό του ΠΑΟΚ και όποιος ενδιαφέρεται για αυτό αναλάβει την ομάδα και την στηρίξει με τον τρόπο που πρέπει, για εμένα θα είναι μεγάλη χαρά».

Για τα όσα ακούγονται πως ο Ανδρέου συνεργάζεται με την «Ελληνικό Χρυσός»:
«Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Δεν θέλω να μιλήσω και να σχολιάσω. Θα μείνω μόνο στο αθλητικό κομμάτι. Εύχομαι να τα καταφέρει ο κ. Ανδρέου και από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με αυτόν. Εγώ μπορώ να μιλήσω για εμένα και για γτηην προσπάθεια που κάνει ο κ. Κοντομηνας και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει όχι μόνο στο οικονομικό που είναι δεδομένο. Το θέμα είναι πλέον της τοποθέτησης των χρημάτων, του ιδιοκτησιακού».

Για το ενδεχόμενο να πάρει μετοχές ο Κοντομηνάς:
«Να αναλάβει το ιδιοκτησιακό κομμάτι. Είναι όλο το πακέτο. Καταθέτεις το 1.000.000 εκκ για να μπεις μέσα για την ΑΜΚ και στην συνέχεια αναλαμβάνεις τις υποχρεώσεις του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Βέβαια, εμείς δεν μένουμε εκεί. Το να μπεις μέσα και να αναλάβεις τις υποχρεώσεις δεν λυτρώνεις τον ΠΑΟΚ. Για να αναβαθμιστεί θα χρειαστούν και άλλα χρήματα και εύχομαι όποιος το αναλάβει να ανταποκριθεί. Η τρίτη θέση υπαγορεύει και καλή πορεία στην Ευρώπη και άλλα πράγματα. Αυτή είναι η βασική μου επιθυμία. Εγώ που δεν έχω βγει ποτέ από έξω από τις διακηρύξεις που έχω κάνει είχα πει για φέτος για το ενδιαφέρον του Κοντομηνά και οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε αυτή την λύση. Αν βέβαια ο κ. Ανδρέου προλάβει μετά χαράς θα στηρίξω αυτή την διαδικασία».

Για το αν υπάρχουν τα χρήματα για να ξεφύγει ο ΠΑΟΚ:
«Θα υπάρξει μια συνεργασία για nα δούμε τα οικονομικά δεδομένα. Τι ισχύει ποιες είναι οι υποχρεώσεις και τι χρειάζεται. Αφού ενημερωθούμε πλήρως για τα δεδομένα υπάρχει και ένας προγραμματισμός και θα χρειαστούν καλά χρήματα για την αναβάθμιση της ομάδας. Είναι ενήμερος ο κ. Κοντομηνάς για αυτό».

Για τον διαφορετικό ρόλο που θα παίξει στον ΠΑΟΚ:
«Δεν νομίζω πως θα παίξει ρόλο να προβάλλω τον εαυτό μου. Το θέμα είναι να αναβαθμιστεί ο ΠΑΟΚ. Όλοι παίζουν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο. Ο κ. Πατρίδας, ο κ. Αμιλής και πολλοί άλλοι φορείς έχουν δώσει την ψυχή τους για να φτάσει εδώ ο ΠΑΟΚ. Δεν είμαι ο μόνος που στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Αλίμονο μου. Από εκεί και πέρα αν αναλάβει ο κ. Κοντομηνάς θα πρέπει κάποιος να λειτουργήσει με ένα συντονιστικό ρόλο. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι αναβαθμιστεί γενικά η παρουσία του κ. Κοντομηνά στην Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Μεταφέρεται κατά την γνώμη το σχέδιο δράσης και γενικά βαρύτητας από την Αθήνα στην Βόρεια Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά υπάρχει ενδιαφέρον και για τον ΠΑΟΚ. Θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για την συνέχεια και την πορεία της ομάδας».

Για την πορεία της ομάδας:
«Δεν μπορώ να αποποιηθώ την μεγάλη συμβολή του κ. Πρέλεβιτς και του κ. Γαλατσόπουλο στην κατεύθυνση αυτή. Καθοριστικός παράγοντας είναι ο προπονητής κ. Μαρκόπουλος με το επιτελείο του αλλά και οι παίκτες οι οποίοι μέσα στις δυσχέρειες τις οικονομικές που είχε ο σύλλογος κατάφεραν να φτάσουν στην τρίτη θέση. Το 99% το αποδίδω σε αυτούς. Το να γίνει μια προσπάθεια από τον κ. Πρέλεβιτς και τον κ. Γαλατσόπουλο είναι στον παράγοντα τον εξυγιαντικό και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Το να πετύχεις τον στόχο σου με αυτά τα δεδομένα, το μερίδιο της επιτυχίας το παίρνει ο κ. Μαρκόπουλος το επιτελείο του και οι παίκτες που έδωσαν την ψυχή τους. Δεν είναι εύκολο να περάσεις τον Πανιώνιο με το μπάτζετ που είχε".

Για το αν θα παραμείνει ο Μαρκόπουλος:
"Γιατί να μην παραμείνει ο Μαρκόπουλος; Αν εξελιχθεί μια κατάσταση που υπαγορεύει την λύση του κ. Κοντομηνά πιστεύω πως ο κ. Μαρκόπουλος δικαιούται να μείνει στον ΠΑΟΚ. Είναι καταξιωμένος και είχα πει και παλαιότερα πως είναι ο καλύτερος προπονητής και μου είχε γίνει κριτική όμως εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα αυτά. Ανακηρύχτηκε από τους παράγοντες και τους συναδέλφους του ως ο καλύτερος, γιατί να φύγει; Είναι ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα με συμπληρωματικό ρόστερ. Το ότι έφυγε ο Πέιν και ο Κούπερ δεν σημαίνει πως η ομάδα θα μείνει "χήρα". Θα συμπληρωθεί το ρόστερ με ισάξιους ή και καλύτερους παίκτες".

Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις:
" Μέχρι τέλος του μήνα, το πολύ μέχρι 10 Αυγούστου, εμείς θα έχουμε εκδηλώσει το επίσημα το ενδιαφέρον και θα έχουμε τακτοποιήσει πολλά πράγματα. Υπάρχουν διεργασίες προς το εξωτερικό γιατί θα υπάρχει μια συνεργασία στο τομέα της ενίσχυσης για το κάτι παραπάνω. Έχουμε συμφωνήσει με μια ομάδα της Αμερικής. Είναι του NBA και θα μας τροφοδοτεί με παίκτες αλλά θα συνεργαζόμαστε και σε άλλο επίπεδο. Ο κ. Σταυρόπουλος σε συνεργασία με το υπόλοιπο τιμ θα ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα. Ας μείνουμε όμως χαμηλά τώρα και ας μην εκδηλώνουμε υπερβολικές διακηρύξεις. Πλέον, εκδηλώθηκε έντονο το ενδιαφέρον του κ. Κοντομηνά για τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...