Τα δεδομένα της συμφωνίας Ιβάν-Δόξας

Γυρίζει σελίδα η Δόξα Δράμας με την παρουσία και την οικονομική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη. Το Thessports παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της προφορικής συμφωνίας μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον κάτοχο των μετοχών της δραμινής ομάδας, Θανάση Σάμιου στην Αθήνα.
Πηγή: thessports.gr
Τα δεδομένα της συμφωνίας Ιβάν-Δόξας

Ποια είναι τα μέχρι τώρα δεδομένα:

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν να τρέξουν το πλάνο ανόρθωσης της Δόξας Δράμας τακτοποιώντας αρχικά όλα τα οικονομικά θέματα της ομάδας προς το δημόσιο, τρίτους και τους ποδοσφαιριστές.

Ανθρωποι – κλειδιά στην οργάνωση του πλάνου για την Δόξα είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, με τον νυν ευρωβουλευτή να είναι αυτός που έκανε τις περισσότερες συναντήσεις και συζητήσεις και τον δεύτερο να αναλαμβάνει πλέον πιο ενεργό ρόλο, καθώς δεν θα έχει υποχρεώσεις με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ...

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που μέχρι τώρα αγωνιζόντουσαν ως δανεικοί σε διάφορες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, θα βρουν μόνιμη στέγη στη Δράμα.

Η μείωση των απαιτήσεων του Σάμιου, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δράμα, για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου έφερε την προφορική συμφωνία, που θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο μέχρι σήμερα μεγαλομέτοχος της Δόξας θα πάρει αρχικά ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ ως αποζημίωση για την παραχώρηση των μετοχών.

Οι μετοχές της ΠΑΕ Δόξας Δράμας δεν θα περάσουν στην κατοχή του Ιβάν Σαββίδη, αλλά σε άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του ομογενή επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμη...