Απορίας άξιο…

Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό, στο πλαίσιο της επιθυμίας του Δικεφάλου να αποκτήσει τη δυνατότητα να στέλνει σε μία μόνο ομάδα τους νεαρούς παίκτες του που προορίζει για δανεικούς.
Πηγή: paok24.com
Απορίας άξιο…

Το όλο θέμα «κρατάει» αρκετές εβδομάδες όμως ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, ακόμα δεν έχει δει την προφορική συμφωνία του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μετουσιώνεται σε κάποιο έγγραφο.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί μέσα στον ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν προτιμότερη λύση αυτή της Δόξας Δράμας και προσπαθούν να πείσουν σχετικά τον Ιβάν Σαββίδη. Όμως, είναι απορίας άξιο γιατί η επιλογή της Δόξας να θεωρείται καλύτερη από αυτή του Αιγινιακού.

Και αυτό γιατί τα χρήματα που αξιώνει ο μεγαλομέτοχος της Δόξας, Αθανάσιος Σάμιος - μαζί με τα χρέη του συλλόγου – αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, τη στιγμή που από τη μία ο ισχυρός άντρας του Αιγινιακού δεν ζητάει χρήματα και από την άλλη η ομάδα της Πιερίας είναι «καθαρή» από χρέη.

Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί της Δόξας Δράμας μπροστά στο ενδεχόμενο η ομάδα τους να συμπορευτεί με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο σύλλογος της Δράμας αφενός κουβαλάει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αφετέρου έχει πολύ μεγαλύτερο πυρήνα οπαδών σε σχέση με τον Αιγιανιακό.

Το ποια θα είναι τώρα η τελική έκβαση στο όλο θέμα, εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ιβάν Σαββίδη, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να καλείται να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση...

Διαβάστε ακόμη...