Μαζί Μπερμπάτοφ και ΠΑΟΚ! (video)

«Ηρθαμε σκαστοί από την κλινική...», φώναζαν μπροστά στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τα πιτσιρίκια της ομάδα Κ-12 του ΠΑΟΚ! Γιατί, αυτά τα παιδιά είναι... ΠΑΟΚ! Δείτε το και δεν θα το πιστεύεται...
Πηγή: thessports.gr
Μαζί Μπερμπάτοφ και ΠΑΟΚ! (video)

Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ έμεινε άφωνος την στιγμή της απονομής του τροπαίου στη νικήτρια ομάδα του τουρνουά Lukoil, κι αυτή η ομάδα όπως και πέρσι ήταν ο ΠΑΟΚ!

Από τα χέρια του υψηλού προσκεκλημένου στο τουρνουά ακαδημιών που διοργανώθηκε στη γειτονική Βουλγαρία παρέλαβαν την κούπα οι μικροί του ΠΑΟΚ. Μετά από τις πρώτες στιγμές αμηχανίας, βλέποντας μπροστά τους τον Μπερμπάτοφ, τα πιτσιρίκια... ξεψάρωσαν.

Αφού πρώτα φώναξαν το γνωστό «σήκωσε το, το τιμημένο», είπαν να πουν και κάτι πιο... ΠΑΟΚτσήδικο. Και έκαναν τον στράικερ της Μονακό να αναρωτιέται μήπως θα έπρεπε να πει «ναι» στην πρόταση που του έγινε –σύμφωνα και με δήλωση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ- τον περασμένο Δεκέμβριο από τον Ιβάν Σαββίδη...
Η ομάδα Κ-12 του ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα τελικά της διοργάνωσης Lukoil Childrens Champions Cup, που θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, όπου έχουν ήδη περάσει οι Τότεναμ, Γαλατάσαραϊ, Μάλμε και εκκρεμούν άλλες δύο θέσεις.

Δείτε το βίντεο από την απονομή στην ομάδα Κ-12 του ΠΑΟΚ, δια χειρός Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...