Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους κατόχους διαρκείας!

Η απόφαση της ΠΑΕ να χορηγήσει εισιτήρια σε όλους όσους έχουν διαρκείας πλην αυτών στις Θύρες 4 και 7, δηλαδή στα πέταλα έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.
Πηγή: paokweb.gr
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους κατόχους διαρκείας!

Συγκεκριμένα το ποστ της ΠΑΕ στο facebook για το συγκεκριμένο θέμα, σε μια μέρα που όλοι έτρωγαν τον πασχαλινό οβελία και έπιναν άφθονο κρασί, κατάφερε να έχει περισσότερα από 450 σχόλια αγανάκτησης, με το 95% να ενημερώνει πως δεν θα ξαναστηρίξει όταν γίνει το κάλεσμα για νέα οικονομική ενίσχυση και παρουσία (ΕΔΩ).

Θεωρούν τους εαυτούς τους θιγμένους, καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αυτοί που έδιναν ανάσα στον σύλλογο και τώρα που τα ταμεία είναι... γεμάτα χάρη στον Ιβάν Σαββίδη, τους αφήνουν να βρουν άκρη με τους συνδέσμους. Όπως έλεγε η ανακοίνωση, θα έχουν προτεραιότητα στις εκδρομές των Σ.Φ ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν έχει αρέσει, καθώς πολλοί ήθελαν να πάνε στο ΟΑΚΑ όπως θεωρούν οι ίδιοι καλύτερα. Για αυτό το λόγο έχει γίνει κάλεσμα, όλων των κατόχων διαρκείας αλλά κυρίως αυτών που θίγονται, για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο της Τούμπας στις 9 το πρωί την Τρίτη (22/4).

Πολλοί αναφέρουν πως αν δεν ανακληθεί μέχρι τότε η απόφαση, θα πετάξουν τα διαρκείας μπροστά στα γραφεία της ΠΑΕ και θα απαντήσουν σύντομα, όταν θα γίνει νέο κάλεσμα της είτε για αγορά μίνι διαρκείας στα πλέι οφ είτε για τη νέα χρονιά. Και εκεί θα φανούν οι συνέπειες.

Το θέμα για άλλη μια φορά, μια απόφαση της ΠΑΕ προκαλεί διχασμό ανάμεσα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...