«Βράζουν» με την ΚΕΔ στον ΠΑΟΚ

Έντονος εκνευρισμός υπήρχε στις τάξεις του ΠΑΟΚ στο άκουσμα των διαιτητών του ντέρμπι, κυρίως για τον ορισμό του Σωτηρόπουλου. «Κλειστά αυτιά» στην ομάδα...
Πηγή: gazzetta.gr
«Βράζουν» με την ΚΕΔ στον ΠΑΟΚ

Ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης είχε δώσει το στίγμα για το πως υποδέχτηκαν στον ΠΑΟΚ τον ορισμό των διαιτητών ο υπεύθυνος σε θέματα διαιτησίας της ΠΑΕ, Μάλαμας Τεβεκέλης κάνοντας λόγο για προκλητική τοποθέτηση, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να «βράζουν» κυρίως με την απόφαση για τον Χρήστο Σωτηρόπουλο, θεωρώντας πως πρόκειται για κάκιστο διαιτητή. Όλα αυτά βέβαια σε συνδυασμό και με την κακή διαιτησία του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, όταν ο Καλογερόπουλος άφησε λανθασμένα μόνο τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες.

Από εκεί και πέρα πάντως ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του μακριά απ' όλα αυτά, δουλεύοντας για να παρουσιαστούν οι «ασπρόμαυροι» το δυνατόν πιο έτοιμοι στο παιχνίδι της Τετάρτης. Γνωρίζει καλά εξάλλου πως μόνο να αποπροσανατολίσει την ομάδα του μπορεί ένα τέτοιο γεγονός, ωστόσο άπαντες είναι αποφασισμένοι για την ανατροπή του 2-1.

Διαβάστε ακόμη...