Ο Γκαρσία, το τύμπανο και το σύνθημα ενόψει Ολυμπιακού!

Μαγικές στιγμές στην γιορτή των 20 χρόνων του ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας, εκεί όπου ο Πάμπλο Γκαρσία ως επίτιμος προσκεκλημένος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, έδωσε ρυθμό με το τύμπανο και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει Ολυμπιακού!
Πηγή: paokweb.gr
Ο Γκαρσία, το τύμπανο και το σύνθημα ενόψει Ολυμπιακού!

Για ακόμα μια φορά, σε ακόμα μια «ασπρόμαυρη» εκδήλωση ο Ουρουγουανός άσος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, που με συνθήματα, τραγούδια και ύμνους αποθέωσαν τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή. Στην μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας για την επέτειο των 20 χρόνων ζωής τους, το παρόν έδωσε αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών η διοίκηση της ΠΑΕ με τους Ζήση Βρύζα, Παναγιώτη Ποικιλίδη και Γκερμάν Τσιστιακόφ, ο Γιώργος Κούδας, ο Μιχάλης Λεοντιάδης, ενώ ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο Παπα-Χρήστος.

Κεντρικό πρόσωπο όπως ήταν φυσικό ο Πάμπλο Γκαρσία συνοδευόμενος από την σύζυγό του, χάρηκε τις στιγμές, ενώ σε κάποιο σημείο πήρε το τύμπανο που υπήρχε στην αίθουσα και έδωσε το ρυθμό. Όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης τι θα ήθελε να συμβουλεύσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό είπε: "Δείξτε τα cojones σας. Να έχετε από ένα σε cojones σε κάθε παπούτσι". Με αυτή την έκφραση θέλησε να τονίσει πως οι παίκτες πρέπει να μασήσουν σίδερα και να παίξουν με πάθος για να μπορέσει η ομάδα να περάσει στον τελικό.

Διαβάστε ακόμη...