«Bράζουν» στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ

Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι για μια ακόμα φορά η ΕΠΟ προσέφερε την βοήθεια της στον Ολυμπιακό για τις ημερομηνίες των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ, μην ορίζοντας το πρώτο παιχνίδι στις 12 του μηνός γιατί το Καραϊσκάκη θα ήταν χωρίς κόσμο.
Πηγή: gazzetta.gr
«Bράζουν» στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ

Δεν μπορούν να πιστέψουν στον ΠΑΟΚ την απόφαση της ΕΠΟ να μη ορίσει το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη να γίνει στις 12 του μηνός. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να τιμωρηθεί για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με αποκλεισμό της έδρας της. Αν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όριζε το παιχνίδι στις 12 Μαρτίου ο αγώνας θα γινόταν χωρίς θεατές.
Η απόφαση της ΕΠΟ φαίνεται πως πάρθηκε στο πόδι καθώς αν ο Ολυμπιακός περάσει την Μάντσεστερ τότε θα πρέπει να γίνει ο επαναληπτικό στις 22 Απριλίου όταν ο τελικός έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ο τελικός την συγκεκριμένη ημερομηνία πρώτα απ' όλα λόγω εισιτηρίων, πότε θα τυπωθούν, πότε θα μοιραστούν. Αυτομάτως ο τελικός πάει γι' αργότερα και συμπαρασύρει και τα play off του Πρωταθλήματος την στιγμή που η ίδια η ΕΠΟ έχει ορίσει την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής.

Διαβάστε ακόμη...