«Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αλλά και του Ηρακλής, Τάσος Κατσαμπής μίλησε στον Arena FM 89,4 για τις αναμνήσεις του από το παιχνίδι με την Μπενφίκα στην Τούμπα τον Οκτώβριο του 1999. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης(20/2) και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει ενώ σχολίασε και την κατάσταση του Ηρακλή όπου περιμένει να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα τον Οκτώβριο του 1999: «Έχω φανταστικές αναμνήσεις. Δεν ξεχνιέται το παιχνίδι. Η Μπενφίκα είχε τρομερή ομάδα, ο Εουσέμπιο ήρθε να μας δώσει συγχαρητήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια. Μόνο αυτό λέει πολλά, τεράστια προσωπικότητα.

Αποβλήθηκε ο Γεωργιάδης στο 65' και μας επηρέασε αρκετά. Όταν παίζει με μια τόσο καλή ομάδα με τέτοια ονόματα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μέχρι την αποβολή του Γιώργου, παίζαμε πολύ καλά, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και στα μαρκαρίσματα αλλά και στο σκοράρισμα και το «σπρώξιμο» από την κερκίδα ήταν τεράστιο».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης(20/2) : «Τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν τον φοβάμαι. Δύσκολα θα χάσει. Πιστεύω μάλιστα ότι στο παιχνίδι στην Τούμπα θα κερδίζει. Άλλος ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης και άλλος του πρωταθλήματος. Οι παίκτες είναι «διψασμένοι» και θέλουν να αποδείξουν πολλά. Πλέον στόχος τους είναι το κύπελλο αλλά και το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπενφίκα. Πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα και θα πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Δεν πρέπει να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ότι η Μπενφίκα θα έρθει με αλλαγές και με κάποιους αναπληρωματικούς. Οι παίκτες αυτοί θα τα δώσουν όλα για να δείξουν τι αξίζουν αλλά και για να καθιερωθούν στην βασική ομάδα.

Θεωρώ δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει στην δεύτερη θέση, αλλά το βασικό για όλους αυτή την στιγμή, είναι το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα κοιτάξει στα μάτια την Μπενφίκα, και θα παίξει το ποδόσφαιρο που κατά διαστήματα παίζει και παίζει καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο προπονητή με τεράστια εμπειρία και θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος αυτή τη στιγμή για τον πάγκο του "δικεφάλου"».

Τα βασικά στοιχεία που θα φέρουν την νίκη: «Η ομαδικότητα, η σοβαρότητα και η πειθαρχία πιστεύω ότι είναι τα στοιχεία που θα φέρουν την νίκη. Από την ώρα που θα σφυρίξει ο διαιτητής να μην σταματήσουνε να τρέχουνε, χρειάζεται καλή επικοινωνία γιατί άμα δεν την έχεις με τέτοιες ομάδες, το πληρώνεις... Μέσα από την ομαδικότητα και την επικοινωνία μπορεί να έρθει η νίκη σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Προβλήματα υπάρχουν και τα βλέπουν όλοι. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα παιχνίδια παίζει με παίκτες οι οποίοι δεν είναι 100% αμυντικοί. Θεωρώ ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στις βασικές τους θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ επειδή πλέον έχει ανέβει επίπεδο και έχει διοίκηση που την ζηλεύουν όλοι, πρέπει να πάρει παίκτες οι οποίοι να παίζουν ακριβώς στην θέση τους».

Διαβάστε ακόμη...