Ο Φλεβαράκης για τον Ντι Τζέι Κούπερ

Η διάκριση ήταν μεγάλη για τον Κούπερ... Έχει ενδιαφέρον όμως τι λένε οι αντίπαλοι του, όπως ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να τον περιορίσει στα Τρίκαλα.
Πηγή: basketplus.gr
Ο Φλεβαράκης για τον Ντι Τζέι Κούπερ

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε στην εφημερίδα Metrosport και τόνισε... "Μου αρέσει πολύ ο Κούπερ, είναι πολύ καλός παίκτης" έλεγε ο κόουτς των Τρικάλων και πρόσθεσε... "Έχει τεχνική, μυαλό, σουτ, ντράιβ, ποιότητα, είναι από τους καλύτερους ξένους. Πολύ ποιοτικός... Οργανώνει, εκτελεί... Έχει βέβαια και σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι λογικό λόγω της ηλικίας του" σχολιάζει ο Φλεβαράκης που θυμήθηκε όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα Τρίκαλα, προερχόμενος από το πήγαινε έλα οδικώς στο Μαυροβούνιο...

"Ρισκάραμε πολύ τότε και τον βγάλαμε από το παιχνίδι. Πήγαμε σε παγίδες, να μην τον αφήσουμε να πασάρει, του κλείσμαε το πικ εν ρολ... Ακόμα και αυτό όμως, να δίνεις τόση μεγάλη προσοχή σε έναν παίκτη είναι από τα θετικά για τον Κούπερ. Εντάξει έχει αδυναμίες, όπως η αντίδραση του σε επιθετικές άμυνες, αλλά είναι 23 ετών, είναι ρούκι και μπορεί να βλετιωθεί.

Ακόμα και η άμυνα του δεν είναι το φόρτε του αλλά δεν είναι ασυνεπής, προσπαθεί. Είναι ένα κομμάτι που κουβαλά από το κολέγιο, εκεί προσέχουν πολύ το επιθετικό κομμάτι" εξήγησε ο Φλεβαράκης, ο οποίος παραδέχεται. "Έχει πολύ μέρος μπροστά του, διαβάζει το παιχνίδι και νομίζω δίκαια αναδείχθηκε MVP του πρώτου γύρου. Τον είχα δει από τα φιλικά και μου είχε αρέσει.

Νομίζω ότι σε μια τόσο δύσκολη λίγκα όπως η Ελληνική, όπου οι πόιντ γκαρντ φαίνονται πολύ στο σωστό και στο λάθος γιατί από αυτούς περνά το παιχνίδι, είναι μεγάλη επιτυχία να αναδεικνύεσαι MVP και μάλιστα στην πρώτη σου Ευρωπαικη΄χρονιά" τόνισε ο Φλκεβαράκης, που τέλος είπε για την άτυπη κόντρα του Κούπερ με τον 2ο Μακόλουμ. "Ο Μακόλουμ είναι καλύτερος στην εκτέλεση, είναι κλασσικός σκόρερ. Ο Κούπερ είναι πιο οργανωτής, είναι καλύτερος συνολικά στο παρκέ, κάνει περισσότερα στο γήπεδο...".

Διαβάστε ακόμη...