Πώς οι εθνικές επηρεάζουν την προετοιμασία

Από paok24.com: Με την προετοιμασία να ξεκινά στις 22 Ιουνίου, τα πράγματα είναι «ζόρικα» για κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει «σπαστές» διακοπές και θα χάσουν κομμάτι της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας τους στις εθνικές ομάδες.
Πηγή: paok24.com
Πώς οι εθνικές επηρεάζουν την προετοιμασία

Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Σβέριρ Ίνγκασον Κώστας Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας είτε βρίσκονται ήδη είτε ετοιμάζονται να μπουν στο γήπεδο για προπονήσεις, λόγω των υποχρεώσεών τους για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Η Εθνικής Ελλάδας έχει αγώνες στις 16 και 19 Ιουνίου με Ιρλανδία και Γαλλία αντίστοιχα. Σερβία και Ισλανδία έχουν αγώνες στις 17 και 20 Ιουνίου. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας θα πάρουν κάποιες ανάσες πριν ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Δικεφάλου.

Στη λίστα των διεθνών υπάρχουν και οι Κοτάρσκι και Τζίμας. Ο Κοτάρσκι θα δώσει το παρών στο Euro των εθνικών ομάδων κάτω των 21 ετών, που ξεκινά στις 21 Ιουνίου και τελειώνει στις 8 Ιουλίου. Ο Τζίμας θα βρεθεί με την εθνικής στο Euro των εθνικών ομάδων κάτω των 19 ετών που ξεκινά στις 3 και τελειώνει στις 16 Ιουλίου.

Είναι πιθανό ο Κοτάρσκι να χάσει μέρος της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ανάλογα και με την πορεία της εθνικής Κροατίας. Όσο για τον Τζίμα, ο Έλληνας επιθετικός θα απουσιάσει από μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας έτσι όπως έχουν τα πράγματα.

Στο Euro κάτω των 21 θα είναι και ο Ντάντας, όμως ο δανεισμός του Πορτογάλου στον ΠΑΟΚ λήγει στις 30 Ιουνίου γι' αυτό και έμεινε έξω από τη λίστα που σας παρουσιάσαμε.

Διαβάστε ακόμη...