Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και οι… απόντες!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία από τις 3 μέχρι και τις 17 Ιουλίου στο Τέχελεν, κοντά στο Φένλο.
Πηγή: paok24.com
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και οι… απόντες!

Εκεί θα χτιστεί η ομάδα της επόμενης σεζόν. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων», όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου στην Ελλάδα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να πραγματοποιεί τις πρώτες προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, πριν η ομάδα ταξιδέψει για Ολλανδία, εκεί όπου θα εγκατασταθεί από τις 3 έως τις 17 Ιουλίου.

Aπό τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας θα λείπουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, λόγω προγραμματισμένων καλοκαιρινών υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες. Η τελική φάση του EURO U-21 θα γίνει το καλοκαίρι, στο διάστημα από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου. Στην τελική φάση που θα γίνει στα γήπεδα της Γεωργίας και της Ρουμανίας θα συμμετέχει και η Κροατία κάτι που σημαίνει πως ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του μία μέρα πριν την πρώτη συγκέντρωση του Δικεφάλου.

Η φάση των ομίλων για την ομάδα του θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα – οι αντίπαλοι της είναι Ουκρανία, Ισπανία και Ρουμανία- με τον τελικό του Euro να έχει οριστεί για τις 8 του Ιουλίου. Στην ίδια διοργάνωση συμμετέχει φυσικά και η Πορτογαλία με την οποία είναι διεθνής ο Ντάντας απλώς είναι ανοιχτή ακόμη η υπόθεση της επέκτασης του δανεισμού του από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ. Ο βραχύσωμος μέσος θα αναμετρηθεί με τις Γεωργία, Βέλγιο και Ολλανδία.

Είναι αυτονόητο πως όσο περισσότερο προχωρήσουν στον θεσμό οι δύο ομάδες, τόσο περισσότερο θα στερηθεί των υπηρεσιών τους ο ΠΑΟΚ (σ.σ. εάν τελικά υπάρξει συμφωνία με Ντάντας).

«Γεμάτο» καλοκαίρι και για Τζίμα!

Απών από την προετοιμασία του Δικεφάλου αναμένεται να είναι ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος αναμένεται να έχει ένα αρκετά «γεμάτο» καλοκαίρι με την Εθνική Νέων. Συγκεκριμένα θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία θα συμμετέχει στον όμιλο με Νορβηγία, Ισπανία και Ισλανδία. Τα παιχνίδια των ομίλων ολοκληρώνονται στις 10 Ιουλίου, ενώ εάν η «Γαλανόλευκη» προκριθεί, τότε θα παραταθεί το διάστημα παραμονής του νεαρού στα γήπεδα της Μάλτας.

Διαβάστε ακόμη...