«Γεμάτο» καλοκαίρι για Κοτάρσκι, Ντάντας και Τζίμα!

Από paok24.com: H σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους «ασπρόμαυρους» να κλείνουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: paok24.com
«Γεμάτο» καλοκαίρι για Κοτάρσκι, Ντάντας και Τζίμα!

Ο Δικέφαλος θα ξεκινήσει προετοιμασία περίπου στις 18 με 20 Ιουνίου, με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του να διεξάγεται στο εξωτερικό από τις 1 έως τις 15 Ιουλίου.

Απών από την προετοιμασία του Δικεφάλου αναμένεται να είναι ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος αναμένεται να έχει ένα αρκετά «γεμάτο» καλοκαίρι με την Εθνική Νέων. Συγκεκριμένα θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία θα συμμετέχει στον όμιλο με Νορβηγία, Ισπανία και Ισλανδία. Τα παιχνίδια των ομίλων ολοκληρώνονται στις 10 Ιουλίου, ενώ εάν η «Γαλανόλευκη» προκριθεί, τότε θα παραταθεί το διάστημα παραμονής του νεαρού στα γήπεδα της Μάλτας.

Έντονη αγωνιστική δράση αναμένεται να έχουν επίσης οι Ντομινίκ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας, οι οποίοι βρίσκονται σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων της Κροατίας και της Πορτογαλίας αντίστοιχα.

Οι δύο παίκτες του Δικεφάλου έχουν μπροστά τους την τεράστια πρόκληση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γεωργίαςκαι της Ρουμανίας το διάστημα από τις 21 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου.

Η Κροατία στο Ευρωπαϊκό θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ουκρανία, την Ισπανία και τη Ρουμανία στη φάση των ομίλων, με τον Κοτάρσκι να μετράει έως τώρα 12 συμμετοχές. Ο Τιάγκο Ντάντας από τη δική του μεριά με την Εθνική Πορτογαλίας θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία, την Ολλανδία αλλά και το Βέλγιο, με τον μέσο του Δικεφάλου να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Ελπίδων έχοντας «γράψει» ήδη 11 συμμετοχές.

Συνεπώς, αναμένεται να χάσουν κάποιες ημέρες από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ανάλογα και από την πορεία που θα έχουν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Διαβάστε ακόμη...