Το πλάνο του Λουτσέσκου με φόντο την «κούπα»

Από skgsports.gr:Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει στο Βόλο με όλους τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο έχει δύο δεδομένες σημαντικές απουσίες, αυτές των Νέλσον Ολιβέιρα και Κάλεντ Νάρεϊ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου να υποστηρίζει ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσουν οι «ασπρόμαυροι» τον αποψινό τελικό. Αυτό που δεν άρεσε στον Ρουμάνο τεχνικό είναι ο τίτλος του αουτσάιντερ.
Πηγή: skgsports.gr
Το πλάνο του Λουτσέσκου με φόντο την «κούπα»

Στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου όλα είναι θέμα διαχείρισης. Αγωνιστικά ότι ήταν να δοκιμάσει και να προετοιμάσει, το έχει κάνει τις προηγούμενες δέκα ήμερες, το μοναδικό ερωτηματικό σ' ότι αφορά το αρχικό σχήμα ήταν ο παρτενέρ του Αουγκούστο στη μεσαία γραμμή. Όχι πως οι επιλογές είναι και πολλές: Σβαμπ ή Ντάντας.

Η εμπειρία παίζει ρόλο στους τελικούς, αλλά σύμφωνα με όσα προκύπτουν οι «παλιοσειρές» του ΠΑΟΚ (Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί) είναι προτιμότερο να έρθουν από τον πάγκο κάποια στιγμή στη διάρκεια της αναμέτρησης. Αν το καλοσκεφτούμε ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να ξεκινήσει τον τελικό, με μόλις δύο ποδοσφαιριστές άνω των 30 ετών. Ο ένας είναι ο Τάισον και ο δεύτερος ο Σβαμπ, που φαίνεται να κερδίζει τη μάχη από τον Ντάντας.

Ο Λουτσέσκου δεν αλλάζει εύκολα φιλοσοφία και σε καμία περίπτωση δεν θα επιδιώξει να εμφανίσει κάτι καινούργιο στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού, σ' ότι αφορά το σχηματισμό. Οι «ασπρόμαυροι» θα ξεκινήσουν με το γνωστό «4-2-3-1», τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή «τα κουκιά είναι μετρημένα» και οι επιλογές λίγο πολύ γνωστές, με τον Ζίβκοβιτς στο δεξιό άκρο, τον Κωνσταντέλια στο «δέκα», τον Τάισον στο αριστερό άκρο και τον Μπράντον στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη...