ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Morris

Από acpaok.gr: Για την «πρεμιέρα» των Play-Off της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 15:00, τον ΟΦΗ.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Morris

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα Play-Off, με απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση στο Ηράκλειο, θέλοντας ένα σημαντικό τρίποντο το οποίο θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σύνολο του Λευτέρη Κανάτα ξεκινάει με 30 βαθμούς, στην πρώτη θέση, με τον Εργοτέλη να είναι δεύτερος με 26 βαθμούς.

Απέναντί του, ο ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια με «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Ολυμπιάδα Υμηττού.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Λευτέρης Κανάτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πηγαίνουμε στα Play-Off με το απόλυτο των νικών, όμως για να έχει αξία η βαθμολογική μας πορεία και εικόνα, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Τα κορίτσια έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το μίνι-πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης την Κυριακή με τον ΟΦΗ, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να φανεί αντάξια της δυναμικής του ονόματος, των πρωταθλημάτων και του φίλαθλου κόσμου της. Ευχόμαστε καλή αρχή σε όλες τις ομάδες, με υγεία».

Κυριακή 2 Απριλίου 2023
1η αγωνιστική Play-Off, Women's Football League
Γήπεδο Κρουσώνα
15:00, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Morris

Διαβάστε ακόμη...