Βουλκίδης στο SDNA: «Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»

Την πολύ καλή χημεία της ομάδας, αλλά και την αποφασιστικότητά της πριν τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τόνισε ο Θοδωρής Βουλκίδης, μιλώντας στο SDNA.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κεντρικός του ΠΑΟΚ στο SDNA:
Πηγή: sdna.gr
Βουλκίδης στο SDNA: «Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»


Για τον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, με μεγάλες φάσεις. Μοιράσαμε ένα απίστευτο θέαμα στον κόσμο όπως έχουμε και στις προηγούμενες επτά αναμετρήσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση και στον τελικό ας κερδίσει ο καλύτερος».

Για την πολύ καλή απόδοση των κεντρικών του ΠΑΟΚ στον χθεσινό ημιτελικό:

«Πραγματικά δούλεψε πολύ καλά ο πρώτος χρόνος και η μπλοκ άμυνα. Επίσης, πιέσαμε πολύ με το σερβίς την υποδοχή του Παναθηναϊκού, χαλώντας κάποιες από τις επιθέσεις του. Ήμασταν σε πολύ καλή ημέρα και αυτό φάνηκε και στο τάραφλεξ».

Για το ένα ο... διακόπτης του ΠΑΟΚ γύρισε μετά την πρώτη νίκη με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα:

«Η ψυχολογία μας άλλαξε πριν από τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Πλέον, είμαστε πιο δεμένοι σαν ομάδα. Βρισκόμαστε καλύτερα στο γήπεδο, δεν κάνουμε πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία και με την τρέλα που έχουμε πιστεύω θα μας βγει σε καλό».

Για το πού θα κριθεί ο τελικός:

«Απομένουν λίγες ώρες για τον τελικό και είναι πάρα πολύ δύσκολο να πρόβλεψη κανείς τον παράγοντα που θα κρίνει το ματς. Από τη μεριά μας, υπάρχει τρέλα, τρομερή χημεία και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμη...