«Νικητής η τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο ΠΑΟΚ κοιτά τη δουλειά του»»

Από sdna.gr:Δηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον από τον Διευθυντή της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ο οποίος εστίασε στο πρότζεκτ του Δικεφάλου κόντρα στην τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: sdna.gr
«Νικητής η τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο ΠΑΟΚ κοιτά τη δουλειά του»»

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3, πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, επισήμανε:

«Αν θεωρήσουμε νικητή στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη μεγάλη τοξικότητα, ευτυχώς στον αντίποδα υπάρχει το πρότζεκτ των Β' ομάδων, το οποίο είναι ό,τι πιο καινοτόμο έχει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β, τόσο για την παραγωγική διαδικασία μας όσο και για την αναβάθμιση του Έλληνα ποδοσφαιριστή»

Όσο για την επιτυχία της Εθνικής Νέων, η οποία στελεχώνεται από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ; «Πράγματι είναι πολύ ευχάριστο για εμάς και είναι εύηχο στα αυτιά μας. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, απαιτείται σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Η δική μας φιλοσοφία είναι να προετοιμάσουμε τα ταλέντα που εντοπίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να εξελίξουμε τους ποδοσφαιριστές και να κλείσουμε το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και στο επαγγελματικό».

Διαβάστε ακόμη...