«Ξεσηκωμός» για το ντέρμπι της Τούμπας: «Φεύγουν» τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Από sdna.gr: Επιστροφή στο γήπεδο της Τούμπας με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ - «Ξεσηκωμός» από πλευράς γηπεδούχων, «φεύγουν» τα εισιτήρια ενόψει της Κυριακής.
Πηγή: sdna.gr
«Ξεσηκωμός» για το ντέρμπι της Τούμπας: «Φεύγουν» τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Μετά από διακοπή ημερών, το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League επιστρέφει με το ντέρμπι των Δικεφάλων στο γήπεδο της Τούμπας. Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, τα εισιτήρια «φεύγουν» με ικανοποιητικούς ρυθμούς και όλα προμηνύουν ένα κατάμεστο γήπεδο.

Μετά το πρώτο must win παιχνίδι κόντρα στον Άρη, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική της έδρας τους, γνωρίζοντας τι διακυβεύεται απέναντι στην ΑΕΚ κι ας βρισκόμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική των PlayOffs. Με ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλάζουν κατά πολύ οι ισορροπίες στον βαθμολογικό πίνακα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά και συγκεκριμένα με δύο τρόπους: A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και B. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster .

Τέλος, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στο γήπεδο της Τούμπας, θα δοθεί και το τελευταίο «αντίο» στον Στρατηγό της ασπρόμαυρης κερκίδας, Μάκη Μανάβη. Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, ανέφεραν πως: «Κερκίδα αυτή την Κυριακή θα κάνει ο Μανάβης».

Διαβάστε ακόμη...