Aλλιώς τα περίμεναν…

Από paok24.com: Δεν "βγαίνει" σε πρώτη φάση ο δανεισμός του Τόμας Κεντζιόρα, ερωτηματικό για το αν υπάρξει... δεύτερη!
Πηγή: paok24.com
Aλλιώς τα περίμεναν…

Δυστυχώς, τα νέα δεν ήταν σήμερα ευχάριστα για τον Τόμας Κεντζιόρα!

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο διεθνής Πολωνός μπακ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως ο Κεντζιόρα θα είναι – στην καλύτερη περίπτωση – διαθέσιμος – αρχές Μαϊου!

Σε κάθε περίπτωση, ο δανεισμός του 28χρονου δεξιού οπισθοφύλακα δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε ο ΠΑΟΚ αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής!

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος ήθελε με τον δανεισμό του Κεντζιόρα από τη Ντιναμό Κιέβου να "αναβαθμίσει" τη δεξιά πτέρυγά του και να "ενισχύσει" τον Γιοάν Σάστρε σε ένα διάστημα που οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Μάριος Τσαούσης ήταν νοκ άουτ, "ποντάροντας" τόσο στις ικανότητες όσο και στην εμπειρία του Πολωνού!

Από τη δική του πλευρά, θέλοντας να φύγει από την Ντιναμό και την Ουκρανία λόγω του πολέμου με τη Ρωσία, ο Κεντζιόρα είδε τον Δικέφαλο ως ευκαιρία να παραμείνει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αποτελέσει μέλος μίας ομάδας με υψηλούς στόχους αλλά και την προοπτική δύο τίτλων!

Μέχρι στιγμής όμως, ο Κεντζιόρα αγωνίστηκε ως αλλαγή στο φινάλε του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με την παρουσία του να συνδυάζεται με τα δύο γκολ των γηπεδούχων έστω και αν το δεύτερο δεν έπρεπε να μετρήσει, κατέγραψε ένα ολόκληρο 90άλεπτο στη νίκη εις βάρος του Ιωνικού στην Τούμπα με 6-0 πετυχαίνοντας μάλιστα στο 54΄ το πρώτο του γκολ με τα "ασπρόμαυρα", ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία στο "Αθανάσιος Διάκος" (1-5) και πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλέανθης Βικελίδης", υποχρεώνοντας ωστόσο με την απόδοσή του τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον αντικαταστήσει στην ανάπαυλα με τον Γιοάν Σάστρε!

Στο σύνολο; Τέσσερις εμφανίσεις, 228 λεπτά και 1 γκολ!

Πλέον, ο Τόμας Κεντζιόρα καλείται για τις επόμενες εβδομάδες να πορευτεί στον δύσκολο και μοναχικό δρόμο της αποθεραπείας του, με τον δανεισμό του από τη Ντιναμό Κιέβου να ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να μην συμπεριλαμβάνει οψιόν αγοράς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με το ενδεχόμενο ο Πολωνός να μην φορέσει ξανά τα "ασπρόμαυρα" από τη στιγμή που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ξανά "μάχιμος" και ο Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψε σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, να μην μοιάζει και... απίθανο!

Διαβάστε ακόμη...