Η γκολάρα του Τζόλη δεν ήταν αρκετή για την εθνική Ελπίδων (video)

Aπό skgsports.gr:Η Εθνική ομάδα U 21 προηγήθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με υπέροχο γκολ του Χρήστου Τζόλη, αλλά η οι Λευκορώσοι πήραν τον εκτός έδρας βαθμό (1-1) στην ελληνική πρεμιέρα των προκριματικών για το Euro U 21 το 2025.
Πηγή: skgsports.gr
Η γκολάρα του Τζόλη δεν ήταν αρκετή για την εθνική Ελπίδων (video)

Οι Λευκορώσοι ήταν αυτοί απείλησαν πρώτοι και στο 7ο λεπτό ο Καρπίτσκι από πλεονεκτική θέση είδε το πλασέ να σταματάει στο δοκάρι του Τζολάκη.

Η Εθνική Ελπίδων έφτασε πρώτη στο γκολ, στο 11ο λεπτό, χάρη τον Χρήστο Τζόλη. Ο νεαρός εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Σουρλή, έκανε το πλασέ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα μπήκε πιο... μουδιασμένα και η Λευκορωσία το εκμεταλλεύτηκε στο 52'. Ο Ζίνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση, βρήκε τον Κασάραμπ στην περιοχή και εκείνος με εντυπωσιακή κεφαλιά νίκησε τον Τζολάκη για το 1-1.

Ο Τζαβίδας στο 90+3′ θα μπορούσε να γίνει «χρυσός» σκόρερ αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Κοζάκεβιτς. Εν τελεί το παιχνίδι έληξε στο 1-1 μετά από ένα φινάλε-ροντέο.

Ελλάδα: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56΄ Ζούγλης), Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Κουρφαλίδης (68΄ Τζαβίδας), Τζόλης, Κρυπαράκος (56΄ Κατσουλίδης), Σουρλής (80΄ Λιάτσος), Κοσίδης (56΄ Νιάρχος), Χρυσόπουλος.

Λευκορωσία: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κάζαραμπ, Γιακούσεβιτς, Κάλινιν, Ντουσέοβσκι (85΄ Κουζνέτσοβ), Ντεμτσένκο (52΄ Κοβάλεβιτς), Ζίνοβιτς, Καρπίτσκι (64΄ Ρόβντο), Μπαρκούσκι (64΄ Λατίκοβ), Ρίλατς.

Βαθμολογία:

1.Λευκορωσία 2 (1-1)

2.Ελλάδα 1 (1-1)

3.Ανδόρρα 1 (0-0)

4.Πορτογαλία 0 (0-0)

5.Κροατία 0 (0-0)

6.Νησιά Φερόε 0 (0-0

Διαβάστε ακόμη...