Αρχηγός και πρωταγωνιστής ο Κοτάρσκι (vids)

Από paok24.com:Χθες το βράδυ εκτός από την Εθνική νέων που με πρωταγωνιστές πολλούς νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ πήρε την πρωτιά του ομίλου της και την πρόκριση στην τελική φάση των 8 ομάδων, η οποία θα διεξαχθεί στη Μάλτα, αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα είχαν και οι Ντομινίκ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας.
Πηγή: paok24.com
Αρχηγός και πρωταγωνιστής ο Κοτάρσκι (vids)

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του Δικεφάλου ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής του κόντρα στην Αγγλία, με τον Κοτάρσκι να πιάνει εξαιρετική απόδοση, όντας και αρχηγός της Κροατίας, που πήρε τη νίκη με 1-2. Βέβαια ο Κοτάρσκι ήταν αυτός που υπέπεσε σε πέναλτι και έδωσε τη δυνατότητα στους Άγγλους να μειώσουν το σκορ.

Βασικός ξεκίνησε και με την Εθνική Πορτογαλίας ο Τιάγκο Ντάντας, με τον μέσο του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Νορβηγία. Η συμμετοχή του σημαδεύτηκε και από ένα απρόοπτο, καθώς έπειτα από σουτ που επιχείρησε η μπάλα χτύπησε ένα μικρό παιδί που βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου στο κεφάλι. Η Πορτογαλία στη φιλική αναμέτρηση κόντρα τους Νορβηγούς επικράτησε με 3-0.

Διαβάστε ακόμη...