Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Για την 8η και τελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 16:00, τον Πανιώνιο. 
Πηγή: acpaok.gr
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Domus Ergo



Ο Δικέφαλος προέρχεται από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί του Παναθηναϊκού με 16-8, αποτέλεσμα το οποίο τον ανέβασε στους 39 βαθμούς, μένοντας στην πέμπτη θέση. 

Απέναντί του, ο Πανιώνιος, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη με 16-6, παραμένοντας στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς. 

Πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, καθώς με νίκη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo θα τερματίσει στην τέταρτη θέση της Β' Φάσης, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας στην προημιτελική φάση των πλέι-οφ. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, ο Νίκολα Μιλάρντοβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και μία νέα διακοπή στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό, καθώς με νίκη τερματίζουμε στην τέταρτη θέση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο νερό, μένοντας πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας, για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...