Ojogo: «Οι συζητήσεις ΠΑΟΚ - Μπενφίκα για Ντάντας συνεχίζονται»

Από sdna.gr : Ο κύκλος επαφών του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα άνοιξε με την παρουσία του Ζοσέ Μπότο στην Πορτογαλία στο διάστημα της διακοπής και σύμφωνα με δημοσίευμα της Ojogo: «οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται».
Πηγή: sdna.gr
Ojogo: «Οι συζητήσεις ΠΑΟΚ - Μπενφίκα για Ντάντας συνεχίζονται»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, το ταξίδι του Ζοσέ Μπότο στην Πορτογαλία συνδυάστηκε και με επαφές με την Μπενφίκα με φόντο το μέλλον του Τιάγκο Ντάντας στην Τούμπα δεδομένου πως ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. Τα δεδομένα στην περίπτωση του 22χρονου χαφ είναι συγκεκριμένα από τη συμφωνία που επετεύχθη το καλοκαίρι και αφορά συγκεκριμένο ποσό (σ.σ. 4 εκατ. ευρώ) για το 50% των δικαιωμάτων του και εφτά για το 100%.

Στο τραπέζι όμως έπεσε και η προοπτική της ανανέωσης του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, με τους Πορτογάλους να θέτουν τους δικούς τους όρους για υποχρεωτικό buy out που εξετάζεται από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, σε συννενόηση με την ιδιοκτησία.

Στη συνέχεια, οι Πορτογάλοι σε «χτύπημά» τους στην Ojogo έβαλαν στο τραπέζι το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ, το οποίο δεν αποκλείεται να αφορά το υποχρεωτικό buy out που επιθυμούν οι «αετοί» της Λισαβόνας. Σύμφωνα πάντως με νεότερη εξέλιξη, πάντα από πλευράς Ojogo, το ποσό αυτό δεν ικανοποιεί τους ιθύνοντες της Μπενφίκα, επισημαίνοντας -ωστόσο- πως οι διαπραγματεύσεις με τους ασπρόμαυρους συνεχίζονται... Μάλιστα, καταγράφουν και κλίμα αισιοδοξίας από τους Θεσσαλονικείς.

Η αλήθεια είναι πως ο Ζοσέ Μπότο έχει επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και από εκεί και έπειτα θα παρθεί απόφαση για τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους μέσα από ανάλυση και συζήτηση για το αν και πως είναι σωστό να γίνει. Και αυτό επισημαίνεται και από τους Πορτογάλους, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «οι δύο πλευρές συζητούν τη διαδικασία», μέσω της οποίας μπορεί να προκύψει συμφωνία.

Για την ώρα πάντως δεν προκύπτει κάτι νεότερο αναφορικά με την υπόθεση Ντάντας...

Διαβάστε ακόμη...