«Ήθελα και να σκοράρω στο ντεμπούτο μου» (vid)

Από paok24.com: Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η φωτογραφία του με τον Δημήτρη Πέλκα, την ώρα που μπαίνει στο γήπεδο παίρνοντας τη θέση του νυν ποδοσφαιριστή της Χαλ, στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, θα έχει ξεχωριστή θέση στο σπίτι του Γιάννη Κωνσταντέλια!
Πηγή: paok24.com
«Ήθελα και να σκοράρω στο ντεμπούτο μου» (vid)

Ο 19χρονος άσος του ΠΑΟΚ, μίλησε στο κανάλι της Εθνικής ομάδας στο Youtube και μοιράστηκε κάποιες από τις σκέψεις του, απαντώντας αρχικά στο... πόσο ήταν η προσμονή του και ο ενθουσιασμός του, από το 1 έως το 10!

"Δέκα! Και η προσμονή μου και ο ενθουσιασμός μου. Το ήθελα πολύ, μου άρεσε αρκετά" απάντησε ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το αν αυτό που βίωσε ήταν αυτό που ήθελε, αποκρίθηκε:

"Πάντα διαφέρουν τα όνειρα από την πραγματικότητα. Ήθελα και να σκοράρω στο ντεμπούτο μου, δεν τα κατάφερα, ίσως σε κάποιο άλλο από τα επόμενα παιχνίδια".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πέλκας είπε: "Ένιωσα τη χαρά του Γιάννη, μπορεί να χάρηκα λίγο παραπάνω απ΄ αυτόν καθώς ξέρω πως είναι η πρώτη συμμετοχή στην Εθνική, όλοι το περάσαμε, όλοι το ζήσαμε. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή (σ.σ. η στιγμή της αλλαγής), χάρηκε πολύ και αυτός, φάνηκε στο πρόσωπό του.

Παραλίγο να πετύχει και γκολ, δυστυχώς δεν το έβαλε, όμως είμαι σίγουρος πως θα πετύχει πολλά στο μέλλον, αυτή τη στιγμή είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μούδιασμα που ένιωσα όταν τραγουδούσα τον εθνικό ύμνο. Ανατριχίλα! Καταλαβαίνεις εκείνη την ώρα πως αγωνίζεσαι για μία ολόκληρη χώρα, για ένα ολόκληρο έθνος. Όλο αυτό σου δίνει το κάτι παραπάνω και μπαίνεις στον αγώνα με χίλια!

Με τον Γιάννη ήταν πιο ξεχωριστό, γιατί παίζει στην ομάδα που μεγάλωσα και εγώ. Χάρηκα και εγώ, χαμογέλασα όταν τον είδα, ήθελα να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω. Τα είπα όλα με την αγκαλιά, το μόνο που του είπα ήταν "μπες και κάνε αυτό που ξέρεις".

Διαβάστε ακόμη...