Πονούσε” ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του Κετζιόρα (pics)

Από paokday.gr:Το PAOKDAY Football Analysis βάζει στο μικροσκόπιο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκη και το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και την αχίλλειος πτέρνα της άμυνας του "Δικεφάλου του Βορρά" που ήταν ο Τόμας Κετζιόρα.
Πηγή: paokday.gr
Πονούσε” ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του Κετζιόρα (pics)

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτος κυρίαρχος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φρόντισε να το επιβεβαιώσει τόσο με το γκολ του Πάλμα όσο και απο τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε στην περιοχή του Κοτάρσκι.

Ο τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής αντιλήφθηκε στην αδύναμη πλευρά του ΠΑΟΚ και φρόντισε να ρίξει και το ανάλογο βάρος. Στην παραπάνω φωτογραφία γίνεται ξεκάθαρο ποια ήταν η πλευρά που επέλεξαν οι "κιτρινόμαυροι" για να επιτεθούν.

Εκεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τον Τόμας Κετζιόρα. Ο διεθνής Πολωνός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Iturbe.

Κάτι που μπορούσε κάποιος να το αντιληφθεί και κατά την διάρκεια του πρώτο ημιχρόνου, αλλά και το επιβεβαιώνουν τα και τα νούμερα "Sofascore".

Ο Κετζιόρα σε συνολικά τέσσερις περιπτώσεις (μία στον αέρα και τρεις στο έδαφος) δεν κέρδισε καμία μονομαχία και μέτρησε και οχτώ χαμένες κατοχές.

Γι' αυτό κι' όλας ο Λουτσέσκου πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην αντικατάσταση του από τον Σάστρε πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Όπως σημειώσαμε και πιο πάνω ο τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής αντιλήφθηκε στην αδύναμη πλευρά του ΠΑΟΚ που ήταν αυτή του Κετζιόρα και φρόντισε να ρίξει και το ανάλογο βάρος.

Συγκεκριμένα υπήρχαν περιπτώσεις που ο επιθετικός του Άρη, Καμαρά πήγαινε στην πλευρά προκειμένου να βοηθήσει τον Iturbe είτε για να μπορέσουν να παίξουν το ένα- δύο μεταξύ τους και ο τελευταίος να τρέξει στον κενό χώρο και να πάει στο 1vs1 με τον Κεντζιόρα, είτε για να δημιουργήσουν υπεραρθμία.

Διαβάστε ακόμη...