Το μέλλον του Κούρτιτς μακριά από την Τούμπα και η καλοκαιρινή ενίσχυση στην μεσαία γραμμή

Aπό paokday.gr:Ο Γιασμίν Κούρτιτς, πρώτος σκόρερ πέρυσι του ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος απελευθερώνοντας χώρο στο ρόστερ και κυρίως στο μπάτζετ του Δικεφάλου.
Πηγή: paokday.gr
Το μέλλον του Κούρτιτς μακριά από την Τούμπα και η καλοκαιρινή ενίσχυση στην μεσαία γραμμή

Ο Γιασμίν Κούρτιτς ήταν στις κλήσεις της Εθνικής Σλοβενίας και ταξίδεψε στην πατρίδα του, όχι για να αγωνιστεί σε κάποιο από τα δυο παιχνίδια της με Καζακτσάν και Σαν Μαρίνο, αλλά για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο είναι αυτό που πρώτιστα τον έχει κρατήσει εκτός των επιλογών του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά δεν είναι και το μοναδικό.

Ο Σλοβένος, πρώτος σκόρερ της περυσινής αγωνιστικής περιόδου για το Δικέφαλο, διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και θα αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι.

Το μέλλον του Κούρτιτς στην Τούμπα είναι ήδη καθορισμένο, καθώς έχει να αγωνιστεί από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, στο πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου και μετά από σχεδόν πέντε μήνες παραμένει σταθερά εκτός κανονικών προπονήσεων.

Το καλοκαίρι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενό του σταθμό
Το θέμα για τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν κατάφερε να "εξαργυρώσει" την εξαιρετική περυσινή σεζόν που έκανε είτε με ένα νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, είτε με κάποια ικανοποιητική πρόταση – την οποία περίμενε- από την Ιταλία.

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει μόνο το συμβόλαιο δανεισμού του στον ΠΑΟΚ αλλά και αυτό που το δεσμεύει με την Πάρμα που διατηρεί μέχρι σήμερα τα δικαιώματα του.

Έτσι το καλοκαίρι, έχοντας κλείσει από τον Γενάρη τα 34 του χρόνια θα είναι ελεύθερος να επιλέξει αυτός τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Και η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην ουσία εκτός ομάδας από τον περασμένο Νοέμβριο, συνεχίζει να διατηρεί το καλό όνομα που είχε στην Ιταλία.

Όπως και να έχει, με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Κούρτιτς, "απελευθερώνεται" ένα ποσό 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από το μπάτζετ του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει χώρος και στο ρόστερ για την προσθήκη ενός ακόμη ποιοτικού χαφ που θα μπορεί να είναι σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...