ΑΟ Θήρας - ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 21η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Σαντορίνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 25 Μαρτίου και ώρα 19:00, τον ΑΟ Θήρας.
Πηγή: acpaok.gr
ΑΟ Θήρας - ΠΑΟΚ

Δύο «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο ΠΑΟΚ θέλει το απόλυτο των νικών, προκειμένου να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το υπερπλεονέκτημα της έδρας στις απαιτητικές... μάχες των πλέι-οφ.

Απέναντί του, ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με 1-3, αποτέλεσμα το οποίο του εξασφάλισε την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια, και μαθηματικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Θήρας, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε:

«Υπάρχουν δύο τελευταία παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Εμείς παλεύουμε για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο ΑΟ Θήρας και η ΑΕΚ είναι δυνατές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παλεύοντας και στα δύο παιχνίδια. Το αυριανό παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
21η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας
19:00, ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...