Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για το Game 2 της ημιτελικής φάσης της Volley league ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 25 Μαρτίου και ώρα 17:00, τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: acpaok.gr
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Με υπέροχη εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού και έτσι έκανε το 1-0 στην σειρά, η οποία κρίνεται στις τρεις νίκες.

Έτσι, το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι ταξίδεψε με ανεβασμένη ψυχολογία στην Αθήνα για το δεύτερο παιχνίδι, το οποίο χαρακτηρίζεται ως... τελικός, μέχρι φυσικά το επόμενο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας, PAO TV.

Για το Game 2 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δεν είχαμε τόσο χρόνο μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου παιχνιδιού, όποτε δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο τακτικό κομμάτι, ειδικά από τη στιγμή που κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι. Ίσως κοιτάξουμε τις μικρές λεπτομέρειες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος θέλει να ισοφαρίσει την σειρά, μπροστά στο γεμάτο γήπεδο του. Βρισκόμαστε όμως στα πλέι-οφ, και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αν θελουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει να παίξουμε δίχως λάθη και σε υψηλό επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε».

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
2ος ημιτελικός, Volley League ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο «Αγ. Θωμά»
17:00, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (PAO TV)

Διαβάστε ακόμη...