«Με σέβεται πολύ ο Λουτσέσκου και αποδέχτηκε»

Aπό forzaonline.gr:Δηλώσεις πριν από την αναχώρηση της Φαρούλ Κοστάντζα έκαναν τόσο ο προπονητής, Γκεόργκε Χάτζι, όσο και ο πρόεδρος της ομάδας, Γκεόργκε Ποπέσκου.
Πηγή: forzaonline.gr
«Με σέβεται πολύ ο Λουτσέσκου και αποδέχτηκε»

Ένας από τους θρύλους του ρουμανικού ποδοσφαίρου, που έχει αγωνιστεί σε Μπαρτσελόνα, Τότεναμ και PSV, έκανε δηλώσεις μιλώντας για τη διακοπή των πρωταθλημάτων, για την Εθνική Ρουμανίας, αλλά και τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Αυτή η διακοπή είναι ευπρόσδεκτη. Μια εβδομάδα άδεια για τους παίκτες που δεν κλήθηκαν και μπορούν να ξεκουραστούν. Όσοι προέρχονται από την Εθνική, ελπίζω να έρθουν με καλά αποτελέσματα και να τους δώσουν επιπλέον κίνητρο και ιδιαίτερη ενέργεια. Για κάθε παίκτη, η εθνική ομάδα είναι κάτι εκπληκτικό!

Όταν τα πηγαίνεις καλά στην Εθνική ομάδα, αντικατοπτρίζεται και στην ομάδα του συλλόγου. Περιμένουμε έξι βαθμούς, τίποτα άλλο. Αν κάποιος από τους παίκτες που καλούνται στην εθνική ομάδα φοβάται την Ανδόρα, δεν του αξίζει να φορέσει τη φανέλα.
Δεν νομίζω ότι η εθνική ομάδα έχει πέσει τόσο χαμηλά που να φοβάται την Ανδόρα. Πιστεύω ότι θα πάρουν τους έξι βαθμούς και δεν θα δεχθούμε γκολ».

Ο Γκίκα Ποπέσκου γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμφώνησε να παίξει το φιλικό με τον Φαρούλ:

«Αυτή τη φορά είπαμε να παίξουμε με μια δυνατή ομάδα, να φύγουμε από τη χώρα. Τη στιγμή που το ζήτησα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε με χαρά. Με σέβεται πολύ ο Λουτσέσκου και αποδέχτηκε».

Διαβάστε ακόμη...