«Βέτο» Σαββίδη για Κωνσταντέλια

Από psok24.com: Η απόφαση του μεγαλομετόχου
Πηγή: paok24.com
«Βέτο» Σαββίδη για Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του τρόπου με τον οποίο αρχικά ήρθε την «επικαιρότητα» και στη συνέχεια παράμεινε εκεί. Μέσα σε σχεδόν πέντε μήνες, 0 20χρονος μέσος καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα των ασπρόμαυρων, πήρε την πρώτη του κλήση για την εθνική ομάδων των ανδρών και έχει... ξεσηκώσει τους σκάουτ πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων, που έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να τον δουν δια ζώσης.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεκάθαρη άποψη για τον «Ντέλια» και την έχει πει σε όλους τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» δεν επιθυμεί την πώληση του Κωνσταντέλια το προσεχές καλοκαίρι.

Ήδη ο «Ντέλιας» έχει ένα συμβόλαιο που αντικατοπτρίζει το ρόλο του στην ομάδα, με τις απολαβές του να εκτινάσσονται προκειμένου να είναι εφάμιλλες των συμπαικτών του που έχουν ρόλο βασικού.

Με τον Βολιώτη να ετοιμάζεται για το φινάλε της πρώτη σεζόν του ως ενεργό μέλος της ανδρικής ομάδας, ο Σαββίδης θέλει να τον δει να παραμένει και να «γράφει» την πρώτη του «γεμάτη» σεζόν στα ασπρόμαυρα.

Διαβάστε ακόμη...