Παραμένει κυρίαρχος στα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων βάζει για λίγο στην άκρη τις «μάχες» των play offs, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά τη διαδικασία με ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Άρη.
Πηγή: paok24.com
Παραμένει κυρίαρχος στα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Δικεφάλου ξεκίνησε τη σεζόν παρουσιάζοντας αρκετές δυσκολίες, κάτι που φάνηκε τόσο στα θεωρητικά «μεγάλα» παιχνίδια, όσο και σε αυτά με υποδεέστερους αντιπάλους. Στα ντέρμπι του πρώτου γύρου οι ασπρόμαυροι» κατάφεραν να επικρατήσουν μόνο του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι απέναντι στον Άρη, γνωρίζοντας την ήττα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με την ήττα από την «Ένωση» να είναι και η τελευταία που έχει γνωρίσει φέτος ο ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρήκε τα πατήματά της και άρχισε να αποδίδει κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες, άλλαξε άρδην και η βαθμολογική συγκομιδή του Δικεφάλου στα ντέρμπι. Νίκες απέναντι σε Άρη, Παναθηναϊκό και ΆΕΚ, ενώ απέναντι στον Ολυμπιακό οι "ασπρόμαυροι" έμειναν στο 0-0, σε έναν αγώνα που κυριάρχησαν απόλυτα, χωρίς παρόλα αυτά να καταφέρουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αν σε αυτά τα παιχνίδια προσθέσουμε και τις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο εκεί όπου ο Δικέφαλος με μία νίκη και μία ισοπαλία πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, αλλά και την πρεμιέρα στα play offs διαπιστώνουμε την απόλυτη κυριαρχία της ομάδας στα ντέρμπι μέσα στη σεζόν. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μόνο μεγάλα παιχνίδια, με τα περιθώρια λάθους να είναι ελάχιστα μιας και συνεχίζει να κυνηγάει τις ομάδες που είναι από πάνω του για τις πρώτες θέσεις.

Διαβάστε ακόμη...