Ένας αλλιώτικος ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την αποστολή που θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα των πλεί οφς να αναμένεται από ώρα σε ώρα.
Πηγή: paok24.com
Ένας αλλιώτικος ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος στην έδρα του Άρη, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλος χωρίς τέρματα. Από την αναμέτρηση στις 4 Σεπτεμβρίου για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρουσιάζει αρκετές διαφοροποιήσεις.

Η ενδεκάδα που είχε επιλέξει τότε ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελούνταν από τους Κοτάρσκι, Λύρατζη, Τσαούση, Ίνγκασον και Κουλιεράκη στην άμυνα. Στο χώρο του κέντρου η τριάδα απαρτιζόταν από τους Κούρτιτς, Ντάντας και μπροστά τους ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στη θέση του «10». Μπροστά τους ήταν οι Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης είχε ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας.

Στην άμυνα πλέον, με τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν αντιμετωπίσει οι Τσαούσης-Λύρατζης στην ενδεκάδα βρίσκονται οι Ράφα Σοάρες και ο Σάστρε, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Ίνγκασον σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Στο κέντρο ο Αουγκούστο έχει μετατοπιστεί στη φυσική του θέση, ενώ δίπλα του αγωνίζεται είτε ο Σβαμπ είτε ο Ντάντας ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα. Στην τριάδα των μεσεπιθετικών ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αναπόσπαστο κομμάτι, ενώ αν εξαιρέσουμε τα τελευταία παιχνίδια, βασικός επιθετικός λογίζεται ο Νέλσον Ολιβέιρα, που το φθινόπωρο προσπαθούσε ακόμα να επανέλθει από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν.

Διαβάστε ακόμη...