Μπαλωμένος: «Μας δίνει ελπίδα η παρουσία του Κοτάρσκι»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ Β έδειξε χαρακτήρα και παρά την τεράστια λάθη του διαιτητή Τομαρά σε βάρος του, κατάφερε να ισοφαρίσει στην εκπνοή απέναντι στον Μακεδονικό και να πάρει τον πόντο.
Πηγή: paok24.com
Μπαλωμένος: «Μας δίνει ελπίδα η παρουσία του Κοτάρσκι»

Ο 21χρονος τερματοφύλακας της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων» Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, μίλησε το PAOK24 για την αναμέτρηση με τους «Πράσινους», τους στόχους της ομάδας αλλά και την παρουσία του 23χρονου Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ των... μεγάλων.

Ο «Μπάλω» είναι γεννημένος το 2002. Το 2020 άρχισε να προπονείται με την ανδρική ομάδα και το καλοκαίρι του 2021 πήρε μέρος και στην προετοιμασία. Πλέον ανήκει στο ρόστερ της Α ομάδας και είναι αποφασισμένος να πετύχει κι αυτόν τον μεγάλο στόχο.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα παρά τις... αντίξοες συνθήκες:

«Εμάς η δουλειά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για όσα γίνονται μέσα στο χορτάρι. Τα εξωαγωνιστικά τα αφήνουμε στην άκρη. Το πρωτάθλημα σταματάει, ξαναξεκινάει, εμείς προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινάει και όποτε υπάρχουν αγώνες να είμαστε στο 100%. Από ΄κει και πέρα ήταν ένα ματς με πολλές φάσεις, ισσοροπημένο, όμως ένα λάθος του διαιτητή μας στέρησε τους δύο βαθμούς.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ Β:

«Ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς μέσω της προπόνησης και των αγώνων, αλλά και να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.»

Για την κλήση του στην εθνική ομάδα:

«Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι όλα τα ηλικιακά κλιμάκια απαρτίζονται από πολλούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν είναι τυχαίο αυτό. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια. Από κει και πέρα υπάρχουν δύο παιδιά μικρότερα από μένα που θα πάνε στην Εθνική ανδρών και αυτό δίνει τεράστιο κίνητρο σε όλους εμάς και αποδεικνύει πως με σκληρή δουλειά καθημερινά ο καθένας μπορεί να κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα.»

Για το γεγονός ότι βασικός στην ανδρική ομάδα είναι ένας 22χρονος τερματοφύλακας κι αν αυτό τον κάνει να αισιοδοξεί πως θα αποτελέσει στέλεχος των... μεγάλων:

«Εννοείται, φυσικά! Το γεγονός ότι η ομάδα εμπιστεύτηκε μετά από πάρα πολλά χρόνια έναν τόσο μικρό ηλικιακά τερματοφύλακα μόνο ελπίδα μπορεί να δώσει σε μένα και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά, να προσπαθήσουμε δηλαδή περισσότερο και κανείς δεν ξέρει τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Και μάλιστα όχι μόνο έδειξε ότι είναι έτοιμος αλλά θεωρώ πως είναι και από τους διακριθέντες τη φετινή σεζόν.»

Για την εμφάνιση του κόντρα στον Μακεδονικό:

«Εντάξει τρία γκολ φάγαμε, ασχέτως που τα δύο ήταν με πέναλτι. Ό,τι μπορούμε κάνουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο...»

Διαβάστε ακόμη...