Θεόνη Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ Morris

Για την 14η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στα Τρίκαλα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 15:00, την τοπική ομάδα.
Πηγή: acpaok.gr
Θεόνη Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ Morris

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη προκειμένου να τελειώσει αήττητος τις υποχρεώσεις του, πηγαίνοντας στα πλέι-οφ με το απόλυτο των πόντων.

Ο ΠΑΟΚ Morris βρίσκεται στην πρώτη θέση με 39 βαθμούς και θέλει να διατηρήσει την διαφορά από τους... διώκτες του στα πλέι-οφ.

Απέναντί του, τα Τρίκαλα 2011, τα οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Καστοριάς με 0-1, αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε την θεσσαλική ομάδα στην δεύτερη θέση με 28 βαθμούς.

Για τον αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα 2011, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τα πλέι-οφ. Τα Τρίκαλα διαθέτουν ένα αξιόλογο νεανικό σύνολο και σίγουρα θα δώσουν μεγάλη βαρύτητα στον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να πάμε με το απόλυτο των νικών στην κανονική διάρκεια. Περιμένουμε ένα όμορφο παιχνίδι το οποίο θα συνδυαστεί με νίκη».

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
14η αγωνιστική, Women's Football League
Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
15:00, Θεόνη Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ Morris

Διαβάστε ακόμη...