«Δυστυχώς έφυγε ο Λουτσέσκου και ήρθε ο Φερέιρα…»

Από paok24.com:Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "ruik.cz" παραχώρησε ο Μίροσλαβ Στοχ, ποδοσφαιριστής της Μότορλετ Πράγας από τον περασμένο Σεπτέμβριο (11 συμμετοχές, 7 γκολ, 3 ασίστ), ομάδα της τρίτης (!) κατηγορίας της Τσεχίας, μετά την αποχώρησή του από την Σλόβαν Λίμπερετς.
Πηγή: paok24.com
«Δυστυχώς έφυγε ο Λουτσέσκου και ήρθε ο Φερέιρα…»

"Θα μετανιώνω που άφησα τη Σλάβια για το υπόλοιπο της ζωής μου" τόνισε μεταξύ άλλων ο 33χρονος πλέον Σλοβάκος εξτρέμ, ενώ αναφέρθηκε και στη δεύτερη – και τελευταία – θητεία του στον ΠΑΟΚ.

"Το να αφήσω τη Σλάβια για τον ΠΑΟΚ, με πλήγωσε πολύ. Μάλλον θα κατηγορώ τον εαυτό μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δυστυχώς, ο προπονητής της ομάδας (σ.σ ο Ραζβάν Λουτσέσκου) παραιτήθηκε αμέσως μετά την άφιξή μου και ο νέος προπονητής (σ.σ. ο Αμπέλ Φερέιρα) με "έσκασε" στην προετοιμασία.

Ήταν δική μου απόφαση το ότι έφυγα από τη Σλάβια. Η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν καλή, , το έφαγα. ήξερα καλά τον σύλλογο και ήταν η μόνη ομάδα με την οποία δεν είχα κερδίσει τίποτα στο παρελθόν. Ήμουν στη Σλάβια δύο χρόνια, κερδίσαμε δύο φορές το Κύπελλο και μία το πρωτάθλημα. Σκέφτηκα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάω κάπου αλλού στο εξωτερικό" τόνισε χαρακτηριστικά ο Στοχ!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...