Οι πιο… νέοι από τους νέους

Από forzaonline.gr: Η μάχη για τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ-19 κορυφώνεται (απομένουν τέσσερις αγωνιστικές κι ο ΠΑΟΚ υπολείπεται ενός βαθμού του πρωτοπόρου Ολυμπιακού), την ίδια ώρα, όμως, στο Δικέφαλο έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν την ομάδα νέων και της επόμενης σεζόν.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι πιο… νέοι από τους νέους

Όχι ένας και δύο, αλλά συνολικά έξι παίκτες, που βάσει της ηλικίας τους θα έπρεπε ν' αγωνίζονται με την Κ-17 (μια κι είναι γεννημένοι το 2006), έχουν ήδη πάρει, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, από φέτος χρόνος συμμετοχής με την Κ-19. Από την κουβέντα... εξαιρείται αυτομάτως ένας από αυτούς, ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος άρχισε στη φετινή σεζόν να παίζει στην Κ-19 (σε εννέα συμμετοχές σκόραρε τέσσερις φορές), αργότερα προωθήθηκε στον ΠΑΟΚ Β΄ και πλέον μετέχει στις καθημερινές προπονήσεις της πρώτης ομάδας, παίρνοντας μέρος και στα παιχνίδια της.

Ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ (φωτογραφία) έπαιξε φέτος μια φορά με την Κ-17, αλλά πλέον λογίζεται ως στέλεχος, και μάλιστα βασικό (20 συμμετοχές) της Κ-19. Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πολωνίας, ο μεγαλύτερος γιος του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ θα κλείσει τα δεκαεφτά του χρόνια στις 30 Μαρτίου.

Στο παιχνίδι της προπερασμένης αγωνιστικής εναντίον του Ιωνικού ο Δημήτρης Χατσίδης (τον ερχόμενο Ιούνιο θα κλείσει τα δεκαεφτά του χρόνια) πανηγύρισε το πρώτο προσωπικό του γκολ με την Κ-19. Ο Κοζανίτης επιθετικός έχει παίξει σε οχτώ παιχνίδια της Κ-19, ενώ έχει προλάβει να πετύχει δέκα γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές του με την Κ-17.

Aπό την ακαδημία των Χανίων, που αποκτήθηκε ο Κώστας Κουλιεράκης, προέρχεται κι ο Γρηγόρης Πολιτάκης. Ο Κρητικός εξτρέμ μετράει οχτώ γκολ σε δώδεκα συμμετοχές με την Κ-17, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί από τον Μαλεζά σε έξι παιχνίδια της Κ-19.

Εξάλλου, ντεμπούτο με την Κ-19 στο πρόσφατο ματς εναντίον του Ιωνικού έκανε ο Γιώργος Κούπενος, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Με την Κ-17 μετράει δεκαπέντε συμμετοχές, όσες κι ο κεντρικός αμυντικός Στάθης Πανικίδης, που έχει καταγράψει δύο παρουσίες με την Κ-19.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...